Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel egy fiú figyelmét?
Arról van szó hogy egy suliba járunk és a suliban én őt tartom a legjobbnak /mások is szerintem/:D na arra akarok kilyúkadni hogy szoval helyes tetszik csak nem tudom milyen a személyisége mivel mert még nem tudtam vele sehogy komunikálni.Hogyan érjem el hogy legalább egy szót is váltsak vele vagy felfigyeljen rám?
/negatív komika köszönöm nem kérek!/
Aki valamit segít annak előre is köszönöm!
Én is ugyanebben a helyzetben voltam egy hete (pár napja összejöttem vele)
Mosolyogj rá sokat, ha rád néz nézz a szemébe, meg ilyen kis apróságok. Vagy ha jó valamilyen tantárgyból akkor kérd meg hogy segítsen..
Vagy egyszerűen csak beszélgess vele. Ha ugyanannyi órátok van a suliban akkor mondd neki hogy menjetek együtt haza. Ha van egy barátod vagy barátnőd aki jóban van a fiúval, akkor kérd meg hogy beszélgessen vele. (Ki tetszik neki stb) vagy írj rá facebookon az most nagy divat de szerintem szerencsésebb élőben beszélni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!