Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan keltsem fel egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel egy fiú figyelmét?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy egy suliba járunk és a suliban én őt tartom a legjobbnak /mások is szerintem/:D na arra akarok kilyúkadni hogy szoval helyes tetszik csak nem tudom milyen a személyisége mivel mert még nem tudtam vele sehogy komunikálni.Hogyan érjem el hogy legalább egy szót is váltsak vele vagy felfigyeljen rám?

/negatív komika köszönöm nem kérek!/

Aki valamit segít annak előre is köszönöm!

2015. nov. 29. 07:42
 1/3 A kérdező kommentje:
majdnem mindenki mást már érdekeltem csak még őt nem :(
2015. nov. 29. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanebben a helyzetben voltam egy hete (pár napja összejöttem vele)

Mosolyogj rá sokat, ha rád néz nézz a szemébe, meg ilyen kis apróságok. Vagy ha jó valamilyen tantárgyból akkor kérd meg hogy segítsen..

Vagy egyszerűen csak beszélgess vele. Ha ugyanannyi órátok van a suliban akkor mondd neki hogy menjetek együtt haza. Ha van egy barátod vagy barátnőd aki jóban van a fiúval, akkor kérd meg hogy beszélgessen vele. (Ki tetszik neki stb) vagy írj rá facebookon az most nagy divat de szerintem szerencsésebb élőben beszélni vele

2015. nov. 29. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha kicsit félénkebb vagy, akkor ráírhatsz facen, de ha van egy kis bátorságod szemezel vele, rákacsintasz és rámosolyogsz. Hidd el nem kell ennél több, hogy rád írjon :D
2015. nov. 30. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!