Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök neki vagy nem?
Az osztályba van egy fiú aki törin meg magyaron mögöttem ül.Az órán leveleztem a barátnőmmel és észrevette azt elkezde nekem mondani,hogy ne levelezzek(ilyen vicces hangulatban monda kb. már neveteve) ezek után hátrafordultam a barátnőmhöz,hogy kérdezzzek valamit,de ugyan úgyy leszólt,hogy figyeljek már én visszaszóltam neki,hogy ő is mert a barátjával beszélgetett és papírgalacsint dobált
mikor már nagyon sokszor beszólt nekem a barátnőm hozzávágott egy nem teljesen kulturált mondatot (ezt inkább nem fejtem ki) ,de a fiú csak legyintett mintha semmi nem történt volna. utána mikor leesjtettem a cerkám és felvettem rámzólt újra,hogy figyeljek már én meg visszaszóltam neki hogy kussoljon már,mert ő sem okosabb,de nekem válaszolt arra amit mondtam mindig
A barátnőmet vagy engem kedvel jobban?
szóljatok,ha nem érthető,mert nem teljesen figalamaztam jól,de légyszi segítsetek
Beszólogat... Együtt fogunk meghalni <3
Nem. Szerintem max barát. Azok alapján amit leírtál nem hinném sajnálom. Lehet lepontozni de én csak őszinte szeretnék lenni.
Te beszólsz annak aki bejön/rászólsz? Nem hinném. Ha igazán tetszik akkor sokszor meg sem mersz szólalni a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!