Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóvak mindketten 12 évesek vagyunk, osztálytársak. Beszélünk egymással de nem sokat csak úgy mint pl. milyen ora lest stb. Neha egyutt buszozunk, akkir szoktunk beszelgetni többet. Hasonlóak vagyunk nagyon csak ő fiú én lány. Egyebkent bele vagyok esve2015. nov. 14. 22:43
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és szokott néha csesztetni mármint hogy ki akar gáncsolni de nem bantásból az látszik rajta
2015. nov. 14. 22:45
2/3 redghost válasza:
Figyeld a jeleket es megtudod.
3/3 anonim válasza:
Amiket leírtál azokból én azt mondanám hogy én is ugyanezt csinálom a barátaimmal. Ha valaki beléd van esve az általába megérzed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!