Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő mit érezhet? (15/L)
Egy osztályba járunk az egyik legjobb barátommal. Nagyon jó a kapcsolatunk 1.5-2 éve. Kb féléve máshogy kezdett el viselkedni velem,mint előtte,főleg az elmúlt 2-3 hónapban. Rengeteg megjegyzést tesz arra,hogy mennyire szép vagyok,hogy neki tökéletes vagyok és hogy ő nem is érdemelne meg engem. Szinte mindennap megölel és megpuszil (ami talán még nem is fura,hiszen barátok vagyunk). Többször megfogta már csak úgy spontán a kezemet és volt már,hogy egy társaságból arrébb hívott,hogy csak ketten legyünk. Sokszor bele szokott feküdni az ölembe,ha ülök és ő is meg szokta engedni,hogy nekidőljek. Nagyon sok..hát,intimebb megjegyzése van,amiket inkább betudok annak,hogy tombolnak a hormonjai. Nagyon sokszor hangoztatja,hogy szeret. Viszont nem tudom,hogy ezt a szeretetet ő hogy érti. A közelünkben lévők azt mondják,hogy nyilvánvaló,hogy többet érez irántam,mint barátság..és bár először kételkedtem,nagyon sok olyan dolog van,amiből erre lehet következtetni. Viszont vannak napok,hogy szinte tudomást sem vesz rólam és nem tudom,hogy ez miért lehet. Lehetséges,hogy tényleg többet érez..és még ő sincs tisztában azzal,hogy mit akar pontosan?
(Elnézést,hogy hosszú lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!