Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megbántam az elutasítást, van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam az elutasítást, van még visszaút?

Figyelt kérdés

A gond az, hogy észre sem vettem, hogy elutasítottam, akkor valószínűleg még lélekben nem álltam készen egy kapcsolatban. Egyszer-kétszer hívott el valahova, de elég rosszul reagáltam, 2 év után visszakeresve a beszélgetést igazából egyáltalán nem úgy néztem ki, mint aki menni akarna vele bárhová.

Már most talán normálisan gondolkodom a helyzetről,de neki van egy barátnője (aki régebben megcsalta). Néha még most is látom rajta, hogy tetszek neki (pl. buliból hazakísért), de sokszor olyan mintha meg lenne ijedve előttem. Ma közös barátainkkal hívtam közös programra, de azt mondta, hogy még nem tudja. Szerintetek mit csináljak? Előre is köszi!

(ő 20 f, én 19 l)

2015. nov. 25. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha akkor igazán szeretett, akkor igazából szerintem még most is szeret. Főleg a leírtak alapján, legalábbis biztosan bejössz neki. Szerintem legyél vele sokat, legyen közös programjaitok és szépen lassan szerintem mind a ketten tudni fogjátok hogy egymásért teremtett az élet.
2015. nov. 25. 20:43
 2/2 anonim válasza:
Figyelj. Úgy áll hozzá, hogy elutasítottad, de van egy kis remény. És nem akar még egyszer belebukni, ezért óvatos.
2015. nov. 25. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!