Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiasan turni kell az elutasitast? Meddig?

Figyelt kérdés

Olyan ez mar nekem mint amikor az embert korbaccsal utik es mar meg akarja a sajat agyát viccelni, h ugyan nem faj az...

Pedig nagyon is.

En evek ota csak a lerazast kapom. Neha van sikerem, de elenyeszo, nem lehet megelni ilyen veletlenekbol.

Csak ezen a heten 4 novel kezdtem ismerkedni neten es mind lerazott.

Mert ugye randi meg akarmi csak akkor lesz ha a csaj megkedvel es az meg reszemrol nagyon sok kinkeserves munka.

Es folyton csak az elutasítas.

Mondom h nem faj, de azert mindegyik tepi le az emberrol a húst, mint egy korbacsutes.

:/

Elegem van mert en csak annyit kerek h egy tok atlagosan csinos fiatal lanynak kelljel feltetelek nélkül

Ugy, h ne kelljen a maximumot hoznom h megkedveljen

MASNAK SEM KELL, DE OK SZEP FIUK

2015. nov. 15. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

"Mert ugye randi meg akarmi csak akkor lesz ha a csaj megkedvel es az meg reszemrol nagyon sok kinkeserves munka."

Mert ugye a randin meg egy kapcsolatban már csak élvezni kell a "munkád gyümölcsét", minden sínen van, nincsenek soha problémák, minden tökéletes, mi? Hát nem. Ha akarsz valamit, jelen esetben egy randit, azért meg kell dolgozni, meg utána egy kapcsolat fenntartásáért is.

" en csak annyit kerek h egy tok atlagosan csinos fiatal lanynak kelljel feltetelek nélkül "

Persze te megszabhatod feltételként, hogy átlagosan csinos fiatal lány legyen, de téged mindenki fogadjon el úgy, ahogy vagy. Szerinted ez korrekt?

"MASNAK SEM KELL, DE OK SZEP FIUK"

Már ebből a megnyilvánulásodból látszik, hogy egyáltalán nem vagy férfias, sőt, úgy meg elég nehéz becsajozni.

2015. nov. 15. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az orrunkat kell túrni.
2015. nov. 15. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt mondod, néha vannak sikereid... azokból mi lett? Miért nem maradtak meg azok a kapcsolatok?
2015. nov. 16. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
mi az, hogy meddig? miért ha nem "tűröd" akkor mit csinálsz megvered? van választásod? egyáltalán maga a "tűrés" szóhasználat sem megfelelő, hiszen ez mondhatni a világ rendje, hogy ha valakinek nem tetszel akkor kikosaraz. nyilván rosszul esik, de mocskosul sza*rni kell bele!
2015. nov. 16. 00:18
 5/10 anonim ***** válasza:

"Olyan ez mar nekem mint amikor az embert korbaccsal utik es mar meg akarja a sajat agyát viccelni, h ugyan nem faj az... "

többek közt ezért (is) esztelen baromság a vonzás törvénye !

2015. nov. 16. 09:53
 6/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Teljesen egyetértek az első válaszíróval. Ez nem úgy működik, hogy randizol és már rögtön össze is jöttök. Vannak, akiknek ez megy, de te már tudod, hogy nem ebbe a kategóriába tartozol. Volt olyan hónap, hogy társkeresőn kb. 15 lánnyal randiztam és mind visszautasító volt, kifogtam azokat pont, akiknek nem jövök be, ilyenkor szünetet kell tartani és gondolkozni azon, hogy mit kell máshogy csinálni. Pár hónap múlva kb. 4 randi után lett barátnőm, aztán szakítottunk és utána kb. 1 hónap múlva lett másik. Az meg aranyszabály, hogy a maximumot sosem szabad hozni.
2015. nov. 25. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már nem is próbálkozok!Aki ronda pasi annak nincs esélye a nőknél.
2015. nov. 25. 22:48
 8/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én is ezt gondoltam régen. De a nőknél nem ez számít. Valóban lehet előny sok esetben, de ritka az, hogy hosszú távú boldog kapcsolat legyen belőle. Nekem pont ellenkező a tapasztalatom, mert 90%-ban jó csajokat látok ronda pasikkal.
2015. nov. 27. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:
előző, melyik bolygón?
2015. nov. 27. 07:51
 10/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Vénusz.
2015. nov. 29. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!