Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiasan turni kell az elutasitast? Meddig?
Olyan ez mar nekem mint amikor az embert korbaccsal utik es mar meg akarja a sajat agyát viccelni, h ugyan nem faj az...
Pedig nagyon is.
En evek ota csak a lerazast kapom. Neha van sikerem, de elenyeszo, nem lehet megelni ilyen veletlenekbol.
Csak ezen a heten 4 novel kezdtem ismerkedni neten es mind lerazott.
Mert ugye randi meg akarmi csak akkor lesz ha a csaj megkedvel es az meg reszemrol nagyon sok kinkeserves munka.
Es folyton csak az elutasítas.
Mondom h nem faj, de azert mindegyik tepi le az emberrol a húst, mint egy korbacsutes.
:/
Elegem van mert en csak annyit kerek h egy tok atlagosan csinos fiatal lanynak kelljel feltetelek nélkül
Ugy, h ne kelljen a maximumot hoznom h megkedveljen
MASNAK SEM KELL, DE OK SZEP FIUK
"Mert ugye randi meg akarmi csak akkor lesz ha a csaj megkedvel es az meg reszemrol nagyon sok kinkeserves munka."
Mert ugye a randin meg egy kapcsolatban már csak élvezni kell a "munkád gyümölcsét", minden sínen van, nincsenek soha problémák, minden tökéletes, mi? Hát nem. Ha akarsz valamit, jelen esetben egy randit, azért meg kell dolgozni, meg utána egy kapcsolat fenntartásáért is.
" en csak annyit kerek h egy tok atlagosan csinos fiatal lanynak kelljel feltetelek nélkül "
Persze te megszabhatod feltételként, hogy átlagosan csinos fiatal lány legyen, de téged mindenki fogadjon el úgy, ahogy vagy. Szerinted ez korrekt?
"MASNAK SEM KELL, DE OK SZEP FIUK"
Már ebből a megnyilvánulásodból látszik, hogy egyáltalán nem vagy férfias, sőt, úgy meg elég nehéz becsajozni.
"Olyan ez mar nekem mint amikor az embert korbaccsal utik es mar meg akarja a sajat agyát viccelni, h ugyan nem faj az... "
többek közt ezért (is) esztelen baromság a vonzás törvénye !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!