Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ahogyan gondolkodom? Mindent megtaláltok lent.18/L
Életemben először szerelmes voltam egy srácba (a srác nem tudta, h szeretem) 5éven keresztül. Mindvégig tudtam, h a srác utál engem, és mennyire kirázza a hideg ha a közelemben van, mégis csak nagy nehezen tudtam elfelejteni.
Aztan, mikor már elfelejtettem, akkor jött a 2.szerelem. Most beleszerettem haveromba, aki osztálytársam is egyben. Megbeszéltük, és elmondta, h neki egy másik lány tetszik, de nagyon, és hogy úgy néz ki, h összejönnek. Mondta azt is, h felejtsem el, de attól még barátok maradtunk.
Ezekután már úgy vagyok a szerelemmel, h soha többé nem akarok szerelmes lenni. Több nem akarok annyit szenvedni, mint az 1, és 2.szerelemnél. Elegem lett a szerelemből. Normális, h így gondolkodok?
18/L
Így gondolkodunk mi emberek mindannyian. Aztán jön a szerelem és beleesünk a mély verembe. Pedig nem is akarjuk. Nagyobb nálunk a szerelem, elveszejt.
"Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem.
Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem.
Mért nem termettél meg minden fa tetején,
minden fa tetején, diófa levelin"
Ne legyen eleged.
Sokan átmennek ezen az életben sokszor, nemcsak 2x.
A legtöbb embert már sok-sok csalódás ért.
De túl lehet élni :)
Még nem is volt beteljesült, viszonzott szerelmed. Szóval nem is tudod, hogy milyen igazán a szerelem. Úgyhogy ne legyen eleged.
De nem is kell keseregni rajta, majd jönni fog valaki.
ne legyen eleged. meg úgyse fog érdekelni a mostani véleményed, ha megint egy neked tetsző fiú kerül a a közeledbe :-)
azt tudod, h az első srác miért utált téged?
Tudod, a szerelem több annál, minthogy "nagyon tetszik".
Nem normális, hogy így gondolkodsz. Nem a szerelemmel van a baj, hanem azzal, hogy nem viszonozták. Ha találsz egy olyat, aki viszonozni fogja, akkor kívánni fogod, hogy örökké tartson!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!