Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy olyan lányba, akinek van barátja; mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már sokszor volt hasonló kérdés, de kérlek segítsetek.

Már két és fél éve nagyon szerelmes vagyok egy lányba. Hetente beszélek vele, mindig nézegetem a fényképeit; biztos vagyok benne, hogy ez szerelem. Az a gond, hogy már kétszer is próbáltam elhívni valahova, de mindkétszer azt mondta, hogy nem jó neki. Tavaly november óta van egy barátja, akivel múlt hónapban két hétre szétmentek, de aztán (nekem sajnos) újra megtaláltak egymást.

Mit tudok tenni? Beleszólni a kapcsolatukba, elszeretni a lányt hatalmas szemétség lenne? 18 éves vagyok, tehát még remélhetőleg előttem áll az élet; de érzem, hogy ha valaki passzol hozzám, akkor az Ő! Minden szempontból tökéletes számomra, rengeteg közös van bennünk.

Legyetek szívesek javasolni valamit, Ti mit tennétek a helyemben? Tényleg szeretem Őt; nem tudnám hipphopp elengedni!

2015. nov. 22. 01:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha erzed is, hogy o tenyleg kooly, akkor sem lenne jo, ha szetvalasztanad oket. Hidd el vgy o, vagy mas, akinek el kell hozzad talalnia, elfog. Van mas lany is a vilagon! Mielott meg ugy gondolnad, hogy kivulallokent csak ugy mondom ezeket, velem is pomt ez a helyzet. Csak en lany vagyok. Azt hittem, a sraccal lehet koztunk valami, mar nagyon regota szeretem, es hihetetlenul. De nem reg lattam ot a baratnojevel... Ekkor jottem ra, ha nekunk egymasra kell talalni, ugyis egymasra fogunk, ha nem, akkor meg nem. Ugyanolyan kedves vagyok vele, es folyton mosolygok ha ott van. Tedd te is ezt, es nyiss kozben mas lanyok fele is.
2015. nov. 22. 08:19
 2/3 anonim válasza:
Figyi, aminek meg kell tortennie az meg fog tortenni! Most mondanam h varj de gondolom mar k@rvara unod a folyamatos varakozast en is csak azt tudom mondani h semikeppen ne valaszd szet oket. En is hasonlo helyzetben vagyok csak en csajszi vagyok. Nagyon faj mikor egyutt latom azt a fiut a baratnojevel de ahogy a mondas tartja: ami nem ol meg megerosit. Nyissal mas lanyok fele is!
2015. nov. 22. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 2,5 éve érzed ezt, mielőtt volt barátja nem éreztetted vele hogy mit akarsz? Mert ha igen és mégsem veled jött össze, akkor valami nem passzol mégsem. Egyébként értem a helyzeted, nekem is volt hasonló, szörnyű de szerintem vagy fel kell adni vagy megvárni míg szétmennek. Ha szereti a barátját, akkor lehet hogy őt választaná, téged meg megutálna ha próbálkoznál.

Nekem tavaly előtt (2014 :)volt ilyen, leírom csak hogy lásd nekem hogy alakult. Volt egy lány akit megismertem 2014 nyarán egy házibuliban. Elképesztően szép volt és aranyos, nagyon sokat beszéltünk, táncoltunk és smároltunk is, persze ezen a bulin a barátja nem volt ott, ő pedig nem említette.

Aztán persze kiderült hogy van barátja amikor elkezdtünk a buli után beszélgetni, de már keső volt, nagyon szerelmes lettem belé. A barátját szerette akkor, ezért jobbnak láttam annyiban hagyni, de a beszélgetést nem fejeztük be, párszor össze is futottunk egy kis időre, barátilag. Ez így ment tavaly nyárig, amikor a barátja szemét módon kidobta. Utána már gyakrabban találkoztunk, és teljesen másképp kezdett el viselkedni velem, jeleket adott arra hogy szabad a pálya. Szeptember óta együtt is vagyunk, és hihetetlen jó párt alkotunk, magunk és a barátaink szerint is.

Ne add fel a reményt, csak légy türelmes, ha megéri a lány!

18f

2016. jan. 1. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!