Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A lánynak akibe szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánynak akibe szerelmes vagyok, szegfű a kedvenc virága, és amikor ez szóba jött, hozzátette, hogy a volt barátja mindig ilyet hozott neki, de attól függetlenül még szereti. Vegyek neki ettől függetlenül szegfűt?

Figyelt kérdés
Vagy tök mindegy? Vagy mások ajánlottak még fehér tulipánt. Szerintem illik hozzá. Vélemény?
2015. jún. 5. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Fehér tulipánt már nemigen fogsz találni, tavaszi virág.Szerintem vihetsz neki szegfűt.
2015. jún. 5. 06:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretem a csokit és az előző barátom mindig csokit vett, attól én még szeretni fogom :D

Vegyél nyugodtan szegfűt, ha azt szereti :)

2015. jún. 5. 07:48
 3/3 anonim válasza:
100%
rakass bele vmi kis plussz dolgot és akkor már nem csak egy szegfű csokrot kap hanem egy plusszt amit eltud rakni emlékbe
2015. jún. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!