Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elméletileg járunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméletileg járunk?

Figyelt kérdés

Elméletileg járunk.

Facebookon ismerkedtem meg vele(telefonaltam is vele csak messze lakik) megkerdezte hogy hol lakom. Én természetesen nem mondtam meg neki, de video is van rola ahogy azt mondja hogy szeret es a nevemet is kimondja szolval biztos hogy nem mas ember van a számitogep mogott.. Most nem irtunk mar egy par hete. Valami olyat szeretnek irni neki amivel elkezdhetunk egy beszelgetest, de nem annyira nyomulos legyszi irjatok ilyesmiket ha nem baj:)))

Előre is köszönöm:))!!!(nagyon megvisel az egész)

2015. nov. 19. 02:21
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Tehát most.... te olyan szinten életképtelen vagy, hogy annyit nem tudsz, hogy hogy kell indítani egy beszélgetést? Figyeld csak, ganz einfach, körülbelül így: "Szia! :)". Tessék! Ez a legalapabb. Ha kicsit jobbat szeretnél, akkor ezt írd: "Szia! :) Hogy vagy? :3 Mesélj, hogy telnek a mindennapjaid? :3".

Tessék! Szívesen! Hova süllyed ez a világ....

2015. nov. 19. 05:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez még elméletileg sem nevezhető "járásnak"!

Azzal jársz, akit megcsókolsz, megfogod a kezét, átüleled, hanyatdűtöd az ágyon, és meggyöntölöd. Ez maximum virtuális plátói szerelemnek nevezhető, de csak nagyon jó indulattal.

Menj ki a parkba, és ismerkedj ott!

Sok sikert! :-)

2015. nov. 19. 05:48
 3/6 anonim válasza:
Dehogy jártok. nem szeret, és te sem szereted, csak az érzést szereted hogy beszélgetsz valakivel.
2015. nov. 19. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
nem, nem jártok, és ne facebookon ismerkedj..OMGGG!!!!
2015. nov. 19. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
én is így kezdtem ismerkedni a barátommal. neten beszélgettünk meg vidiüzit küldtünk de a járás onnantól kezdődik amikor 2 ember megfogja egymás kezét, csókolózik, ölelkezik stb. ahogy azt előttem is írta valaki.
2015. nov. 19. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Járás? Esetleg ha már találkoztatok. Mellesleg mint már írták miért olyan nehéz elindítani egy beszélgetést főleg ha "tetszel" neki? "Szia,hogy vagy?" Nem bonyolult:D
2015. nov. 19. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!