Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy fiú és egy gimibe járunk?

Figyelt kérdés
Szóval 9.-es vagyok és nagyon tetszik egy 11.-es fiú,de nem tudom hogy mit kéne csinálnom.Eléggé szégyenlős vagyok szóval nem nagyon merek odamenni hozzá.Pedig nagyon tetszik.Remélem tudtok tanácsot adni,a válaszokat előre is köszönöm.:)

2015. szept. 4. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szemezz vele, vagy találj valami alibit hogy beszéljhess vele pl. Merre van ez meg az a terem, ami pont jó, mert kilencedikes vagy.
2015. szept. 4. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Először csak utalgass rá mondjuk nézz rá (ne feltünően) ha visszanéz és mosolyog is akkor kedvel téged. Utána menj oda hozzá amikor egyedül van és beszélgess vele mondjuk zenéről vagy arrol amit szeret, mindenféleképpen kérdezz nevet. Majd 1-2 nap múlva (ne várj túl sokat) Vagy ő vagy te lépsz különben semmi se lesz. Ha ő nem lép akkor menj oda és kicsit beszélj vele valami romantikusról és mond meg neki hogy kedveled. Ha kell még valami privibe. Remélem segít :D
2015. szept. 4. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Huhha nagyon köszönöm a gyors és hasznos válaszokat:D
2015. szept. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!