Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (15-17 évesek), nektek bejön, hogy majdnem mindig szoknyát hordok? 15/L
15 éves koromtól kezdve szoknya és harisnya a hétköznapi viseletem (a szoknya combközépig vagy térdig ér az időjárástól, változóan, de nyáron a miniszoknyákat sem vetem meg, mondjuk anya az utóbbinak nem nagyon örül). Harisnyát 18 fok alatt mindig veszek, feketét vagy bőrszínűt. Lábbelinek nyáron kívül minden évszakban bakancsot hordok, télen alkalmanként ezt leváltom csizmára.
(Természetesen nem szoknyában sportolok, vagy hasonlók (mondjuk nemrég szoknyában mentem rollerezni :D). )
A fenekem és a lábaim nem kimondottan szépek (nemrég elkezdtem edzeni, tehát rajta vagyok az ügyön, hogy ezen változtassak), mondjuk három számjegyű, nálam rondább lányt láttam már, akik azt hiszik magukról, hogy az ő s*ggükben fordul meg a passzátszél, hozzájuk képest Istennő vagyok akkor. De letértem a témáról.
Nektek bejön ez a viselet, vagy jobban szeretitek a fiúsabban öltözködő lányokat?
Ami a ruha alatt van csak az számít. És a fiúk többségének, ha hiszed ha nem, röntgen szeme van, és nem érdekli mi van rajtad :)
No offense, csak egy megjegyzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!