Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már, hogy olyan lány tetszett meg nektek, aki kezdetben nem jött be nektek?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérnék légyszíves.
Köszönöm:)
2015. nov. 15. 18:23
1/2 anonim válasza:
Nekem volt elöször tök rondának találtam aztán megtetszett aztán volt egy csaj aki hasonlitott rá belé majdnem egyböl bele zúgtam azota se tudom elfelejteni
2/2 anonim válasza:
Igen, olyan volt hogy tanév kezdetekor nagyon megtetszett egy lány, és később jöttem rá hogy ő már 2 éve a sulinkba jár, csak eddig észre sem vettem, mert derékig érő haja volt, most pedig levágatta egészen rövidre, ami sokkal jobban áll neki.
Amúgy általában nálam pont fordítva szokott lenni, sok 9.-es csaj van aki még tök cuki mikor a gimimbe kerül, aztán hónapok múlva már elkezdenek kivágott ruhákban járni, 2x nagyobb melltartót hordani meg úgy sminkelni mint egy prosti, és már egyáltalán nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!