Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek vele? Egyszerre gyűlölöm, és szeretem is.
azt nem tudtad hogy a szépség relatív?
kinek mi.
te talán mások fölé helyezed magad, de valójában...
mégse nézhetsz ki olyan nagyon jól, legalábbis a másik srác tuti jobban néz ki mint te. vagyis a csajnak ő jobban bejön.
Őszintén mondom, hogy nem. Ráadásul azért sem, mert szóbakerült. A lány mondta, hogy inkább nem jelöli be, mert annyira csúnya. A srác egy szemüveges, görnyedt, pattanásos gyerek. Szerintem ezzel mindent elmondtam, és azt is hozzátenném, hogy tényleg jó pasinak tartom magam, nem azért írtam hogy a saját mondandómat alátámasszam. Rendszeresen járok szoliba, fülbevalókat hordok, tetoválásaim vannak, sok figyelmet fordítok a külsőmre, a gyúrással sem állok hadilábon, és az öltözködés is nagyon fontos számomra. Igen, most nyilván egy rettenet antipatikus figura lettem a szemetekben, de kérlek ne ítéljetek el, ilyen vagyok, egy modern srác. És ha mások mondják hogy helyes babapofim van, akkor elnézést, de nekik fogok hinni. A szépség valóban relatív, de egy plázacica kinézetű csajszi nem fog járni egy olyan gyerekkel akiről meséltem, főleg akkor, ha még pénze sincs. Egyszerűen vannak, akik a legkevésbé sem illenek össze. Ezek után is úgy gondolod, hogy pattint érte? Meg vagyok arról győződve, hogy vagy idegesíteni akar, vagy féltékennyé tenni, vagy ezzel elijeszteni.
Kérlek segítsetek.. Fontos nekem ez a lány, nem akarom annyiban hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!