Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek vele? Egyszerre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek vele? Egyszerre gyűlölöm, és szeretem is.

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem. Ő 20, én pedig 21 vagyok. Egy helyen dolgozunk, ahol.. hát nem akarom férfitársaimat megsérteni, de őszinten, én vagyok a legjobban kinéző pasi, de messze. Nem vagyok öntelt es hiú idióta, de tényleg így érzek. Kicsit hosszabb szemezések után megismerkedtem természetesen a hely legjobb csajával, hülyéskedtünk együtt, elmentünk ide-oda, órakat töltöttünk együtt meló után, megvárt mindig mikor hamarabb végzett, de randi nem jött össze. Mikor elhívtam őt egy rendesre, azt mondta hogy szeretne velem randizni, es kedvel is, de csak a következő hét jó neki. Erre mondtam, hogy rendben, akkor újrahivom. Amióta ez megtörtént, azóta ignorál és bunkó velem, ráadásul egy olyan sráccal megy haza, akiről még anno mondta is, hogy mennyire csúnya, és hogy ezért sem jelölte be.:DD azt megértettem ebből a rendkívül intelligens, és érett húzásából hogy úgy tűnik nem akar komolyabbat, de ha más lánnyal beszélgetek, akkor miért vet rám, és a lányra is megvető pillantásokat? Az az igazság, hogy kicsit szeretem őt, totál az esetem, nekem az ilyen lányok az ideáljaim mint ő. Szeretem is, de egyben leírhatatlanul haragszom rá, ahogy viselkedik. Nem tudok vele így munkahelyen beszélni, és mint írtam már nem is velem jön velem haza, hanem egy olyan sráccal, aki már annak is örül, hogy szóbaáll vele egy olyan lány. Ráadásul fb.-n ezt nem szeretném, nem is annyira őszinte, és nem is odavaló. Egyszerre lesmárolnám, és leordítanám. Mit tegyek vele? Megér egy újabb próbát? Vagy hagyjam a fenébe? Vagy mondjam azt, hogy igenis kvára zavar, hogy így viselkedik, és hazudik is? Mit csináljak? Köszönöm a válaszaitokat.

2015. nov. 11. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Téged lepattintott a másikért. Más kérdés?
2015. nov. 11. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

azt nem tudtad hogy a szépség relatív?

kinek mi.

te talán mások fölé helyezed magad, de valójában...

mégse nézhetsz ki olyan nagyon jól, legalábbis a másik srác tuti jobban néz ki mint te. vagyis a csajnak ő jobban bejön.

2015. nov. 11. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Őszintén mondom, hogy nem. Ráadásul azért sem, mert szóbakerült. A lány mondta, hogy inkább nem jelöli be, mert annyira csúnya. A srác egy szemüveges, görnyedt, pattanásos gyerek. Szerintem ezzel mindent elmondtam, és azt is hozzátenném, hogy tényleg jó pasinak tartom magam, nem azért írtam hogy a saját mondandómat alátámasszam. Rendszeresen járok szoliba, fülbevalókat hordok, tetoválásaim vannak, sok figyelmet fordítok a külsőmre, a gyúrással sem állok hadilábon, és az öltözködés is nagyon fontos számomra. Igen, most nyilván egy rettenet antipatikus figura lettem a szemetekben, de kérlek ne ítéljetek el, ilyen vagyok, egy modern srác. És ha mások mondják hogy helyes babapofim van, akkor elnézést, de nekik fogok hinni. A szépség valóban relatív, de egy plázacica kinézetű csajszi nem fog járni egy olyan gyerekkel akiről meséltem, főleg akkor, ha még pénze sincs. Egyszerűen vannak, akik a legkevésbé sem illenek össze. Ezek után is úgy gondolod, hogy pattint érte? Meg vagyok arról győződve, hogy vagy idegesíteni akar, vagy féltékennyé tenni, vagy ezzel elijeszteni.

Kérlek segítsetek.. Fontos nekem ez a lány, nem akarom annyiban hagyni.

2015. nov. 11. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahojj, bro! Ugyan így voltam!! :DDDD Volt egy leány, akit szerettem (és még most is, csak elhitettem magammal, hogy nem és nem gondolok rá), de ugyan úgy a viselkedésével volt baj. Szóval én szépen elköszöntem tőle, sok sikert kívántam neki az életében és ennyi volt. Hogy mennyire fáj? Azt nem lehet leírni, mert e világon nincsen rá definíció. De talán így jobb. Nekem ez "bejött" (úgy, ahogy...), talán próbáld meg te is. :) De ezt neked kell érezni, hogy mennyire vagy az érzelmek rabja. Ha tudod őket kontrollálni, akkor könnyebb lesz, ha elengeded. :) Sok sikert, tudom, hogy milyen helyzetben vagy. :/
2015. nov. 12. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!