Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasság számít a fiúknal?
Par centivel vagyok magasabb lany létemre 2 ev korkulonbseg van koztunk a srac javara. Teljesen jol elbeszélgetünk élőben es közösségi oldalon is egyarant. 180cm vagyok korulbelul o kicsivel kisebb.
15L
Hát én nem járnék nálam magasabb lánnyal... gondlj bele, mivan ha magassarkút akarsz felvenni...? Meg úgy egyébként, ha sétáltok az utcán vagy bárhol, neked meglenne az a 'biztonság' érzés? Azért az főleg abból ered ha egy nálad magasabb termetesebb személy oldalán tudhatod magad, nem?
De persze ez csak az én vélményem, Te vagy akár Ő is gondolhatjátok ezt másképp :)
Ez altalaban csak a lanyokat szokta zavarni, mert szerintuk hulyen nez ki. Hogy miert, azt csak ok tudjak.
Ffi csak orul neki ha talal egy szep magas lanyt szep hosszu labakkal... :)
Koszonom mindenkinek a válaszokat!.. Es meg varom a tapasztalatokat es velemenyeket :)
Az elso egyben előző baratom 5-6 centivel volt kisebb es vele majdnem ket évig teljesen jol meg voltunk nem zavarta sem ot sem engem.. Inkabb a környezetünket de nem igazan vettuk figyelembe. A mostani srac aki tetszik 2-3 centivel alacsonyabb.
Szerintem a legtöbb fiúnál de férfinél számít a magasság, mármint akkor ha náluk magasabb nőről van szó.
Te most 15 éves vagy, nagyon valószínű, hogy 18 éves korodig még fogsz nőni pár centit, persze a 15 éves srácok is fognak nőni.
A számítást úgy értsd, hogy van olyan fiú vagy férfi aki kizártnak tartja, hogy náluk magasabb lánnyal vagy nővel kezdjenek ki miíg mások pont a magas lányok izgatják fel őket a legjobban.
Szerintem ne csinálj ebből magadban problémát mert csak gátlásokat fog szülni benned, egyre ügyelj, hogy magasságodtól függetlenül te ne kezdeményezz hanem várd meg amíg egy srác kezdeményez, akkor biztos lehetsz benne, hogy a magasságod már nem akadály, plusz, ha te kezdeményezel akkor kifogod a szelet a srác vitorlájából, tálcán kínálod fel magadat és ezzel megfosztod mindkettőtöket az udvarlás, hódítás romantikájától.
ja, és valami fontosat elfelejtettem neked mondani:
Magas lányok hajlamosak görnyedten járni és ülni, hogy minnél kevésbé tűnjenek ki az "átlagból", ez egy rendkívűl káros dolog a lány számára, a személyiségének a fejlődésére, önbecsülésére, és saját értékrendjének a kialakítására.
Ha te egy magas lány vagy, akkor ne szégyenkezz emiatt egy pillanatig sem, járj és ülj egyenes háttal és nézz nyíltan az emberek szemébe.
A magasságnak nem csak hátrányai hanem előnyei is lehetnek pl. egy helyes magas srác már messziről kiszúrhat téged egy buliban vagy egy tömött diszkóban míg az alacsony lányok bájainak a "hatósugara" csak néhány méter ugyanabban a közegben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!