Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy felfigyelj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon tetszik nekem egy srác, és valószínűleg én is neki... De nem igazán mutatja ki, és én sem, de szeretném, ha felfigyelne rám. Szerintetek mit tehetnék?
2015. nov. 8. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
A szemkontaktus az első és legfontosabb dolog. Keresd gyakran a tekintetét, nézz a szemébe. A mosoly is nagyon fontos, de ne viháncolás legyen a barátnőkkel, hanem valódi, őszinte mosoly. Ha ezeket megtetted már övè a pálya. Sok sikert! :)
2015. nov. 8. 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:

1.-nem igaza van :)

Es hány évesek vagytok? :)

2015. nov. 8. 12:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg valamire hogy segítsen
2015. nov. 8. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Pontosan ugyanez van velem is :'D 15/L
2015. nov. 8. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
4. Pacsiii, velem is ez van 15/L :D
2015. nov. 8. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Na, gyerekek. Pacsi, velem is ez van most :D Én a szemkontaktust próbálom keresni vele, mosolyogni rá, múltkor megkérdeztem, nem tudja-e merre vannak valakik, azóta mindig köszönünk is. És ha legközelebb meglátom egyedül, odamegyek hozzá beszélgetni (csak ilyen ritkán van).
2015. nov. 8. 17:28
 7/9 anonim válasza:

Velem is ilyesmi vaaaan :D

14/L

2015. nov. 8. 17:28
 8/9 anonim válasza:
Írj rá. 15/L
2015. nov. 8. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
#8-as:Könnyű ezt írni..de sztem a lányok többsége(illetve a fiúk többsége is) ezt nem meri megtenni.És én se merem,pedig nálam is ugyanez a helyzet,tetszik egy fiú,vszínű én is neki,de nem biztos.Nem olyan könnyű ám "csak úgy" ráírni.Nyilván nem szeretnéd,hogy leesen neki a szitu,és mivel nem is akarsz hülyének tűnni,ezért vmi jó témát fel kell vetni,nem csak annyit,hogy "szia?mizu?:)",mert ez túl átlátszó.Emellett nem szabad neki olyan dolgot sem írni,hogy " jaj,ott felejtettem ezt és azt",mert az is túl átlátszó,mert miért nem kéred meg a barátnődet benne,hogy segítsen?Nagyon nehéz jól kezdeményezni,és nem nyomulósnak,feltűnőnek tűnni. Vagy ha pl soha nem beszéltek,vagy csak ritkán...és hirtelen csak úgy ráírsz...az is túlságosan leesik a másiknak.Szóval ez nem igazán egyszerű :/ 4-es vagyok
2015. nov. 9. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!