Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? 6 év van köztünk, ez sok?
Mindent nem irok le csak a leglényegesebb dolgokat!
Szoval, nyáron elkezdtünk felujítani, és azt hisze, hogy (bár nem biztos) tetszem az ácsnak. Azt igérte h. az egész tetőt megcsinálja 1hét alatt(70nap lett belőle) és a padlás helyére a 3szobát 3hét alatt (3hóp lesz). Amikor a tetőn dolgozott és minden nap mentem a boltba,akkor ameddig látott az utcán nézett engen (a tetőről).
Szokta dicsérni az illatom, szokta mondani: csinos vagyok, egy nap 5x kell kávét adnom, mert isteni kávét főzök szerinte( csak tejeskávét iszik)(én nem iszom kávét szóval nem todom h milyet csinálok), ha mindok valamit akkor nevet, vagy igazat ad, ha megszólalok és veszél vagy mást csinál abbahagyja és rám figyel, még akkor is ha nem neki beszélek, naponta elég sokszor rámmosolyog, mindig segit nekem dolgokban, volt egy időszak amikor minden nap megkérdezte hogy hazavihet-e magával (az ő házába 1-2 napra).
Én 16/l vagyok ő 22/f.
Ja és mindig próbál megnevettetni.
Egyébként jófej.
Ezek alapján tetszek neki?
Köszi a válaszokat előre is!
Lehet vagy dugni akar ez mindig benne van a pakliban
Annyira nem sok az a 6év és ne adj neki annyi kávét mert szét durrannak az erei
"hazavihet-e magával (az ő házába 1-2 napra)"
Nem szükséges mondanom semmit... vak aki nem látja
Szóval bszik a munkára... ahha, ilyennel ne kezdj, mert te fogod eltartani őt - amennyiben nem csak megdugni akar.
Mellesleg egyedül azért teszi a szépet, ne hidd, hogy a két szemedért bókol! És máris sikerült behálóznia, ha így halad, hamar szétteszed neki... légy eszdnél, és koptasd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!