Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki? Lehet valami köztünk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik külsőleg és belsőleg is, de nem tudom, h neki mi lehet a véleménye rólam. Évfolyamtársak vagyunk. Mindig együtt van angol órànk és heti 2x angol fakultációnk. Amikor találkozunk mindig nagyon baràtságos,mindig köszön és mosolyog, de amikor megjönnek a baràtai vagy a làny osztálytársai, akkor szinte levegőnek néz. Ha velük jön pl a folyóson akkor rám se néz, nem is köszön. Mi lehet ennek az oka? Facebook-on ráírtam múltkor, de úgy vettem észre, h nincs nagy kedve velem beszélgetni. Egyszer együtt volt infó óránk, mellette ültem és nem tudtam vmit, h-h kell megcsinàlni ezért segítséget kértem tőle. Az egéren volt a kezem és ő megfogta a kezemet és segîtett és mosolygott. Ez szàmît vmit? Ez még az év elejèn volt.

Mikor Egerbe voltunk kiràndulni az évfolyammal előtte ültem ès végig nevettünk, beszèlgettünk. :)

Bàtor, őszínte, szókimondó fiúnak ismertem meg, viszont én csendes vagyok. Lehet vmi köztünk?

Várom, h írjatok!!!

17 évesek vagyunk :)

2015. máj. 17. 22:49
 1/6 TheBodesz válasza:
17 eves fiu vagyok, es ha a tarsasagaban nem koszon mar rossz. Persze ettol meg van esely akarmire, probalj vele sokat beszelgetni! Sok sikert!
2015. máj. 17. 22:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. máj. 17. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, az nem jó jel ha rád se néz társaságban.

Ennek kicsit olyan feeling-je van hogy kettesben még csak csak eljópofizunk de társaságban már nem vállaljuk a másikat.

Az hogy megfogta a kezed még nem jelent túl sokat.

Ilyen ártatlan flörtölést én is szoktam csinálni.

Én ennyiből nem úgy látom hogy ez itt egy teljes értékű párkapcsolat kezdete lenne.

2015. máj. 18. 01:33
 4/6 anonim válasza:
Szerintem van rá esély hogy bejössz neki de hogy nem akar felvállalni mások előtt az biztos.Én az ilyet messzire elkerülném mert ha nem akar felvállalni akkor csak összetört szívvel végeznéd.
2015. máj. 19. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. máj. 19. 17:35
 6/6 anonim válasza:
szerintem sem túl jó jel...nem akarok rosszra gondolni, de szerintem csak ki akarná használni a félénkségedet és visszahúzódó természetedet...ha érted mire gondolok...khm.. :/ :)
2015. máj. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!