Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és nincs barátom.Elég komoly vagyok a koromhoz képest, sok barátom van, jól kijövök az emberekkel, viszont elég szégyenlős vagyok az ismeretlenekkel szemben, és nem nagyon járok el bulizni, valamint nincs túl sok önbizalmam. Külsőre átlagos vagyok, többen mondták már, hogy szép vagyok. Nagyon szeretnék már párkapcsolatot, ugyanis a sok barát ellenére is kissé magányosnak érzem magam, és szükségem lenne arra, hogy valakivel kölcsönösen szeressük egymást. Mit kellene tennem? Hogyan ismerkedhetnék? Van valami baj velem?2015. nov. 1. 21:47
1/2 anonim válasza:
Írtam üzenetet,egyébként én is kb így vagyok vele.(Idézem:" Nagyon szeretnék már párkapcsolatot, ugyanis a sok barát ellenére is kissé magányosnak érzem magam, és szükségem lenne arra, hogy valakivel kölcsönösen szeressük egymást.")
16F
2/2 anonim válasza:
Ugyan így vagyok vele, csak én annyiban különbözök tőled, hogy eljárok bulizni és mindig abban reménykedek találok egyszer egy lányt akivel utána lehetne valami, persze tudom, hogy nem ilyen helyeken kéne keresgélni.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!