Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak? 15L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak? 15L

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel tallakozgatok de sokat veszekedunk de en nem tudok baratkent ra nezni! Nyaron ram irt elkezdtunk beszelgetni megismertuk egymast aztan talalkozgattunk meg is csokolt de elkezdtunk vitatkozni mert en egy kicsit feltekeny tipus vagyok azota elkezdtunk ujra beszelgetni meg talalkozgatni amikor talalkozunk allandoan megolel meg bujik es olyanokat hallok vissza hogy mas lanyokkal talalkozgat este, meg kepet is kaptam hogy buliba egy csajt oleleget de nem szimpla barati oleles volt az! Szerintetek mit tegyek? (Bocsanat az ekezet hianyossagaert)

2015. nov. 1. 10:21
 1/5 anonim válasza:
Szerintem döntsd el hogy mit akarsz és tedd azt. Ezt nem mi fogjuk helyetted megmondani.
2015. nov. 1. 10:25
 2/5 dankmemer ***** válasza:
Pálinkát.
2015. nov. 1. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg a fiút, hogy mit vár ettõl a kapcsolattól.

18L

2015. nov. 1. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
hagyd ott a francba az ilyet, ha ezek a dolgok nem idegesítenek fel téged akkor mi fog, majd 27 évesen a férjed eljár dugni máshoz és röhögve adod neki az óvszert? (habár létezik ilyen, ez a nyitott párkapcsolat, de gondolom te nem ilyen vagy)
2015. nov. 1. 11:58
 5/5 anonim válasza:
Sztem, a veszekedés még nem akkora probléma, ha kibékültök, de kérdezd meg tőle, hogy mit akar tőled, és mond meg neki, hogy ne más lányokat ölelgessen, ha komolyan gondolja veled.
2015. nov. 1. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!