Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megéri elveszíteni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri elveszíteni? A Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval.. Van egy fiú aki nagyon tetszik.. De tényleg és úgy érzem szerelmes vagyok pedig még sosem voltam. És úgy érzem vele eltudnám veszíteni a gond az hogy ő nem tud róla hogy szeretem.. De érzem hogy valamilyen szinten tetszem neki és már hetek óta minden nap talizunk és szívezgetünk.. Szerintem talán itt még néhány ember azt mondaná hogy megéri csak az van hogy 14 éves vagyok.. És nem tudom mi legyen..

2015. okt. 31. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
De kib****ott bunkó itt némelyik ember.. Igen, ez az oldal arra való, hogy segítséget kérjünk, ha valami nem okés.. ne érezd magad ez miatt rosszul. Neked kell érezni, hogy mikor jött el az ideje, de azt mondom gondold meg kétszer, és csak ha tényleg úgy érzed, akkor csináld.. az ember sokszor összekeveri a valódi érzelmeket valami felszínes hazugsággal, elfelejti, hogy nem mindegy, hogy a szexet kívánja, vagy a párját, és ez nagyon nagy különbség, tapasztalatból mondom. Azzal csináld, akit igazán szeretsz, és akkor nem érhet csalódás. :)
2015. nov. 5. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!