Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek beszélni vele, most meg azt hiszi hogy őrült zaklató vagyok. Mit tegyek?
Nagyon összevesztünk, főleg az én hibámból, és bocsánatot szeretnék kérni. Ő most másik városban van, de semmiképp sem neten akartam, szóval felhívtam. Egyszer. Akkor nem vette fel. Aztán gondoltam megpróbálom megint, de akkor felvette, én meg annyira megijedtem, hogy lecsaptam.. De komolyan, fizikailag rosszul lettem, még most is remegek meg izzadok. Egyszerűen nem merek vele beszélni, de már felhívni sincs bátorságom mert most valószínüleg azt hiszi hogy zaklatom.. Most mi legyen, hagyjam? Tényleg nem akarom hogy zaklatónak nézzen, de másrészt szeretném ha egyszer rendesen tudnék vele mindenről beszélni. Szóval nem tudom mi legyen, ilyenre van valamilyen etikett? :D Mondjuk hogy "Bocs hogy felhívtalak" üzenetet kell küldeni, vagy ilyesmi. Legalább annyit mondhattam volna hogy téves, de már mindegy :/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!