Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben általánosban volt egy fiú, akibe 6 éven át szerelmes voltam, de a fiú tudta és nem érdekeltem, mivel kövér voltam 120 kg, pedig diétáztam, és orvosnál is jártam, és az orvosok is azt mondták hogy ez a kövérség benne van a géneimbe, és pajzsmirigy betegségem van, de ezt inkább nem részletezem.

Szóval az a fiú nem igen vett figyelembe, amikor volt nálam rágó, cukor vagy más édesség akkor mindig neki adtam, és onnantól kezdve mindig csak neki vittem valami kis édességet, de azon kivűl semmibe vett.

És hogy vége lett az általánosnak, szeptembertől elkezdtem a gimnáziumot, és teltek napok, most vagyok 13-os. Művészeti suliba járok, a lényeg hogy ezzel a fiúval ujra találkoztam.

Vagyis hát inkább ő jött oda hozzám, mivel kb 2 és fél év alatt sikerült nagy nehezen lefogynom, igy most vagyok 60 kg.

És éppen tegnap futottam vele össze újra, azaz ő jött oda hozzám ahogy említettem, mivel éppen hazafelé tartottam és a buszmegállóban álltam és így nagyban rám köszön hogy "szia" én meg vissza, aztán jöttem rá miután alaposabban megnéztem az arcát hogy ő az a fiú akibe 6 éven át szerelmes voltam, de azóta se tudtam el feledni.

És ez a fiú ugye be mutatkozott, miközben én tudtam ki ő, és akkor megérkezett a busz, és mind a ketten ugyan oda tartottunk, mivel ugyan abban a faluban lakunk. A buszon el beszélgettünk, aztán elővettem egy rágót a zsebemből és megkérdeztem tőle hogy " kérsz rágót, ugy mint a régi szép időkben?" a fiú meg csak nézett, és amikor végre megérkeztünk a busszal akkor le száltunk és elindultam haza, külön irányba mentünk, és amikor leszáltam a buszrol azt mondtam neki hogy " nem lehet hogy még most sem emlékszel rám te cukorszörny!" a fiú elvörösödött és akkor már tudta hogy ki vagyok, és a nevemet ki mondta, mivel ugy neveztem el általánosban hogy "cukorszörny" :)

Aztán a fiú felhívott magához, így hát igent mondtam neki hogy át megyek hozzá egy kicsit hogy megkérdezhessem hogy megy a suli neki.

Át mentem hozzá, aztán beszélgettünk jó sokáig, és amikor éppen mondott valamit én meg pont nem figyeltem és meg akart csókolni, de én a kezem oda raktam és mondtam neki hogy " ezt meg ne mert tenni" csak ugy reflexből mondtam.

Aztán felvettem a táskám és kimentem a házból és hazafele tartottam, azóta facebook-on keresett, vissza is jelöltem, és rám is írt, de én még azóta nem mertem vissza irni neki.

Szerintetek baj hogy nem engedtem neki hogy megcsókoljon?

Még soha nem volt pasim és neki se volt barátnője.

Most mitévő legyek? végre hogy kezdtem elfelejteni erre pont vele találkozok megint...

Régebben semmibe vett mert kövér voltam, most meg hogy 60 kg vagyok már le smárolna!

Mit tegyek?

Amugy 18 éves vagyok és ő is.

Sorry hosszú lett a story.

2015. okt. 30. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondold végig, hogy szeretnéd-e ezt. Ha még mindig tetszik és úgy érzed, hogy működőképes lenne a kapcsolat, akkor nem kéne ellenkezni. Mégis az lenne a legjobb, ha beszélgetnél vele és nem egyből a közepébe, ahogy a srác szeretné. Ha alig ismertétek meg egymás, nyilván nem is beszéltetek, ezért jó lenne, ha megismernéd jobban. Ezután következhetnének komolyabb dolgok is. :)
2015. okt. 30. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!