Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nincs, és azt hiszem nem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs, és azt hiszem nem is lesz párkapcsolatom? 17/F

Figyelt kérdés
Akiknek eddig udvaroltam azoknak nem tetszettem, és nincs is olyan sok lehetőségem új embereket megismerni. Főként itthon ülök vagy melózok mert nem tudok semmit sem csinálni. Nem járok el bulizni mert nincs kivel. Az utóbbi egy évben nem zavart a dolog de már nagyon elment az életkedvem hogy azzal hitegessem magamat hogy majd jobb lesz akkor tudom hogy nem.
2015. okt. 30. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Sajnáltasd magad nyugodtan... senkit se érdekel, hidd el másoknak van komolyabb problémái is
2015. okt. 30. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
De biztos,hogy lesz,olyan nincs,hogy valaki egyedül marad :) 15/L
2015. okt. 30. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen még nem késtél le semmiről,sőt ebben nincsenek szabályok. Ha 30 évesen se lesz, még akkor is megtalálhatod a párokat, de az sincs előírva hogy mindenképpen lennie kell. Én pl 18 éves lányvagyok,soha nem is volt senkit, mert én így jól érzem magam ês egyelőre nem is hiányzik senki. Mindig jönnek ismerkedni és ki nem álljatok, mert egyik se fogott meg eddig. Majd eljön az ideje, értelmetlen kapcsolatokba nem akarok belemenni. Ha nem lesz, akkor nem lesz,nekem érzelmek nélkül inkább nem kell. Szóval találj elfoglalatságot és me foglalkozz ilyenekkel, lehet hogy pont hobbi közben fogsz rátalálmi életed szerelmére. :)
2015. okt. 30. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

,,Lassan egy éve, nem volt már élet-flessem, mert nincs olyan este, még véletlen sem, hogy tökéletesen szét ne essek, esküszöm hogy nem bírok ki több évet

Pesten."

2015. okt. 30. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj, ha van kedved beszélgetni :).
2015. okt. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!