Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » SOS sürgős? Nagyon fontos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS sürgős? Nagyon fontos?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik. És elvileg én is neki. Járna is velem. Eddig mindig csak messengeren tudtunk beszélni, mert miattam nem jött össze a találkozó, mivel sokiáig nem akartam kapcsolatot. Végül most kedden taliztunk és nagyon jól éreztük magunkat. De most meg ő mondja azt, hogy most sokáig elfoglalt lesz. Szerintetek? Vissza akarja adni vagy mi? Csak normális használható válaszokat kérlek. Nagyon szomorú vagyok most ez miatt.

14L

2015. okt. 30. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy vissza akarná adni ezt. Szimplán csak elfoglalt lesz, ennyi :) Nem kell egyből rosszra gondolni ^^ És ne legyél emiatt szomorú.. úgy is fogtok még találkozni :D
2015. okt. 30. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem ilyennek képzelt?
2015. okt. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!