Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy ideje beszélgetek neten és találkoztunk is már. Eléggé bejön és tetszik is csak nem tudom, hogy tudakolhatnám meg tőle, hogy kezdene e egy másik lánnyal (lány vagyok én is). Hogy kérdezzem meg tőle úgy hogy ne jöjjön rá belőle, hogy tetszik nekem és esetleg többet is szeretnék tőle a jövőben?

2015. okt. 30. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Küldj neki fiúkat (pl Nash Grier, Shawn Mendes vagy bárki igazából) és ha elkezd olvadozni, vagy ilyesmi, akkor egyértelmű:D
2015. okt. 30. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
és gyereketek hogy lesz?
2015. okt. 30. 19:11
 3/6 anonim válasza:
kezd el vele beszélgetni ilyen dolgokról hogy ő vajon h viszonyul ehhez vagy hogy kipróbálná-e
2015. okt. 30. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen a kapcsolatotok...

Nekem vannak olyan ismerőseim példának okáért, akik szókimondóak, és bármit mondhatsz csak úgy spontán, nem lesz 'ciki', de olyanok is, akikkel egy rakat "tabu témánk" van, amikről kimondatlan egyezséggel nem beszélünk,bármennyire is vagyunk jóban:D

Szóval, ha az előbbi, akkor nyíltan kérdezz rá, ha viszont az utóbbi inkább,akkor valahogy 'véletlenül' kössetek ki a témánál, aztán kérdezd meg, 'puszta kíváncsiságból', hogy ő össze tudna-e jönni egy azonos neművel

2015. okt. 30. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Majd megpróbálok inkább "véletlen" rátérni a témára a biztonság kedvéért. Oh és kedves Második, gyereket egyikőnk sem tervez ne aggódj! ;)

Legyen szép napotok!

2015. okt. 30. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Ha idősebbek, akkor szerintem egész nyugodtan tudnátok beszélgetni a szexualitásról, 2 lány között ez nem akkora nagy tabutéma általában.

Vagy ha elmentek iszogatni akkor a gátlások is oldottabbak lesznek, ha vannak. :)

Szurkolok, majd írd meg hogy mi alakult köztetek. ^^

2015. nov. 1. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!