Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Idősebb pasik help, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb pasik help, ha egy pasi azt mondja hogy apránként akar velem lépdelni az mégis mit jelent?

Figyelt kérdés
Nem akarja elsietni a dolgokat, NAGYON NEM. ez talán azt jelenti hosszú távra tervezi? Vagy csak megakar ...?

2015. okt. 29. 07:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"hogy érted hogy házasélet?"

Úgy értem, hogy nem csak járni akar veled, együtt nevetgélni, ide-oda menni, sétálni, hanem úgy akar veled lenni, ahogy a házasságban él a felnőtt férfi és nő - és előbb utóbb apává és anyává lesz, család is lesz. Ez még neked elég korai. Majd 4 év múlva. Ha szeret, kitart melletted.

2015. okt. 29. 08:57
 12/22 A kérdező kommentje:
De jól is hangzik. :) remélem kitart.
2015. okt. 29. 09:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Ő lehet, hogy hosszabb távra tervez, de te még csak most vagy 14, még egy csomó kalandban lesz részed (nem egyéjszakásokra gondolok), ő lehet ellenne veled, de te pár év után már szeretnél mással is lenni, ebben biztos vagyok. Én azt tanácsolom, hogy hagyjátok egymást.

18/F

2015. okt. 29. 10:19
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Tehát a srác minimum 24 éves. Mekkora fa.szkalapnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ennyi idősen egy 14 kislánnyal akarjon összejönni? Te gyerek vagy, ő pedig jópár éve felnőtt ember (testileg biztos, szellemileg viszont elég visszamaradott lehet).

Tedd fel ezt a kérdést anyukádéknak is, hátha nem zárnak be a szobádba úgy 1-2 évre.

2015. okt. 29. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Ja, egy ilyen ember max. 3 hónapot várna azzal a NAGYON NEM sietéssel...ilyenkor még könnyű ilyeneket mondani. De te így nem maradsz sokáig szűz :)
2015. okt. 29. 11:56
 16/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Már vagy 5 hónapja ismerjük egymást. Lett már volna rá esély hogy megtörténjen. De súgók valamit... Nem történt meg.. és ő nem akarta.
2015. okt. 29. 20:21
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,többet nem kérek. Majd ezt én eldöntöm magamban. Szép estét mindenkinek!
2015. okt. 29. 20:23
 18/22 anonim ***** válasza:

#16: Mert te akartad volna?

Mert mi történhetett volna? Még együtt sem vagytok, de ha valaki párkapcsolatba kerül úgy 18 év felett, annak már természetes a szex.

De lényegtelen az egész....ebben a korban ekkora korkülönbség nem normális..

2015. okt. 29. 23:38
 19/22 anonim ***** válasza:

én írtam neked privit kérdező nem azért hogy leoltsalak :D csak segíteni akartam, elmondani pár dolgot, mert nekem volt már dolgom 10 évvel idősebb pasival :)

amúgy elég esélyes hogy csak megakar fektetni. nem rossz indulatból mondom... de inkább ez a valószínű.

2015. okt. 30. 13:22
 20/22 Sunako-chan válasza:
szerintem is lukra játszik meghát ugye minden ujján van már 1 csaj, lehet nem is tudsz rola h közbe másokkal is... meghát szüzekkel mindig jobban szeretik egyes elfajzott gondolkodásuak csinálni.. cicázik vele pár honapig majd ráveszi h beadja a derekát-fizikailag is szo szerint- maj pá aranyom, vagy még annyi sem... vagy pusztán aszexuális sráccal van dolgod, vagy olyannal aki meleg vagy valami van a háttérben és vhogy csak jelzésértékü vagy neki h igen minden rendben velem... no meg ennyi idös korban-bár a mai felgyorsult világban- ez a korkülönbség-de inkább életszakaszban holtartásbeli különbség télleg sok... de mért nem vele beszélsz meg ilyesmit? hisz ez is mutatná neki h te már elindultál a felnöttségen, csak még persze gyerek vagy nagyrészt. nos sook szerencsét aranyom :D de télleg :d
2015. nov. 12. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!