Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik help, ha egy pasi azt mondja hogy apránként akar velem lépdelni az mégis mit jelent?
"hogy érted hogy házasélet?"
Úgy értem, hogy nem csak járni akar veled, együtt nevetgélni, ide-oda menni, sétálni, hanem úgy akar veled lenni, ahogy a házasságban él a felnőtt férfi és nő - és előbb utóbb apává és anyává lesz, család is lesz. Ez még neked elég korai. Majd 4 év múlva. Ha szeret, kitart melletted.
Ő lehet, hogy hosszabb távra tervez, de te még csak most vagy 14, még egy csomó kalandban lesz részed (nem egyéjszakásokra gondolok), ő lehet ellenne veled, de te pár év után már szeretnél mással is lenni, ebben biztos vagyok. Én azt tanácsolom, hogy hagyjátok egymást.
18/F
Tehát a srác minimum 24 éves. Mekkora fa.szkalapnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ennyi idősen egy 14 kislánnyal akarjon összejönni? Te gyerek vagy, ő pedig jópár éve felnőtt ember (testileg biztos, szellemileg viszont elég visszamaradott lehet).
Tedd fel ezt a kérdést anyukádéknak is, hátha nem zárnak be a szobádba úgy 1-2 évre.
#16: Mert te akartad volna?
Mert mi történhetett volna? Még együtt sem vagytok, de ha valaki párkapcsolatba kerül úgy 18 év felett, annak már természetes a szex.
De lényegtelen az egész....ebben a korban ekkora korkülönbség nem normális..
én írtam neked privit kérdező nem azért hogy leoltsalak :D csak segíteni akartam, elmondani pár dolgot, mert nekem volt már dolgom 10 évvel idősebb pasival :)
amúgy elég esélyes hogy csak megakar fektetni. nem rossz indulatból mondom... de inkább ez a valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!