Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit irjak neki vagy hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irjak neki vagy hogyan irjak rá?

Figyelt kérdés

Lassan két éve tetszik egy fiú csak ő annyira helyes és népszerű szinte minden lány oda van érte de nagyon válogatos azt irja neki nem kell olyan lány aki szép de flegma neki kedves lány és legyen szép ahogy leirja az ideállját még hasonlit is rám

És nekem is mondtak hogy mennyire szépvagyok stb megpár fiú barátom mondta hogy nyugodtan irjak neki kinek ne tetszenék...

és szerintetek mit irjak neki ?

Most ha azt irom szia mizu azzal nem nagyon lehet mit kezdeni..

nem ismerjük még egymást személyesen

de én nagyon bizok benne hogy valami komolyabb lehet kettönk között..

3 évvel idősebb nálam .

Szerintetek mit irjak neki ?

2015. okt. 28. 20:01
 1/7 Meghallgatlak válasza:
Én azt mondom, először próbálj meg vele beszélni személyesen,nem kell túl sokat csak hogy legyen témátok. Ezután ha annyit írsz neki hogy 'Szia mizu?" akkor is jönni fognak a témák:)
2015. okt. 28. 20:39
 2/7 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy nem tudok vele személyesen mert nem ismerem interneten láttam meg elösször ! és kéne neki valamit irnom facebookon hogy találkozzunk személyesen és megismerjuk egymást :D
2015. okt. 28. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Facebookot én sem javaslom kezdetnek, de ha nincs más választásod...

Amúgy meg mind1 mit írsz, mert ha bejössz neki, akkor úgyis csak azon fog izgulni, hogy Ő mit írjon! És ugye ez meg nem derül ki, mivel személyesen nem találkoztok. Ezért rossz facebookon kezdeni. Lényeg hogy ne legyél erőltetett. Legyél laza, és add önmagad. 17F

2015. okt. 28. 21:26
 4/7 anonim válasza:
hívd el a tescoba xD és amit szeretne megveszed nekii
2015. okt. 28. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia lehet, hogy én elégé maradi vagyok, de ismerkedéhez nagyon ellenzem a facebookot. Sokkal több bátorság kell hozzá, hogy személyesen menj oda és ezt általában a pasik is jobban díjazzák. Ráadásul szerintem sokkal könnyebb szemtől szemben elkezdeni egy beszélgetést (miután az a bizonyos első nehézkes néhány mondat lezajlott) főleg azért mert hallod a hangján, látod az arcán és a testbeszédén, hogy mi az ami érdekli vagy, hogy felkeltetted az érdeklődését.
2015. okt. 28. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy jobblenne személyesen csak az a baj személyesen nem ismerem.. gondolkoztam rajta hogy abba az iskolába megyek ahol ő van de ő pincér én meg nem nagyon szeretnék pincér lenni..

És rá biztosan rengetek lány ir ...

És én szeretnék valami olyat irni neki amitől kialakul egy téma amiről beszélunk vagy megismerkedünk és találkozzunk és kialakul valami .. gondolkoztam azon hogy poénosan ráirok hogy szia tetszel járunk de erre azt irná hogy nagyon elhitted hogy vicces vagy nem irna vissza..

2015. okt. 28. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szoktál könyvet olvasni? Tudod mikor a romantikus regények főszereplői előszőr találkoznak :) mindig ugyan az a kis szó, ami csodákra képes ,,Szia" Kezdetnek tökéletes :) A legrosszabb esetben vissza utasit, de legalább nem az járna a fejedbe, hogy mi lenne, ha... vagy mit kellett volna tenni? Te megpróbáltad és lesz, ami lesz. Ha nem ismered akkor pedig egyszerüen szólítsd le.. az utcán... a buszon... vonaton. Nekem a busz a kedvencem, mindig jókat lehet beszélgetni. Meg kell próbálni, veszíteni nem veszíthetsz :)
2015. okt. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!