Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írják rá egy lányra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írják rá egy lányra aki tetszik nekem de ő azt se tudja rólam hogy letezek?

Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolánkban akintetszik nekem de nem tudom, hogy hogy írjak rá, mivel nem igazán ismer.. Ő inkább ilyen bulizgatos típus én pedig nem nagyon voltam még jobb bulikon.. Egyébként én 16 ő pedig 17 éves..
2015. okt. 2. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
hát, ha ráírni sem mersz egy csajra (aki ezen felül nyilván tapasztaltabb / magabiztosabb az élet rengeteg területén, ha te szobakukac vagy) abból nem sok jót sejtek. Pl. a csajozás első lépése, hogy tököt növesztesz, és lazán kezeled az alapvető emberi dolgokat
2015. okt. 2. 17:35
 2/8 anonim válasza:
Kezdésnek jó ha megkérdezed milyen napja volt. Aztán majd alakulni fog a beszélgetés.
2015. okt. 2. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
meg ne kérdezd milyen napja volt... ezt a nagyanyja szokta kérdezni.
2015. okt. 2. 17:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek egy sima Csao. Mit csinálsz jó lenne?
2015. okt. 2. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:

"szia/heló"

az első benyomás is fontos

2015. okt. 2. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt írd hogy "csao"az cikis:o írd hogy:szia mizu?meg ilyesmi:D
2015. okt. 2. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

hát ha "azt se tudja hogy létezel" nem javaslom hogy facebookon kezdeményezz nála, mert lehet vissza se fog írni vagy csak 1 szavas válaszokkal le akar majd rázni.

Azt javasolnám hogy mindenképp személyesen beszélj vele, 1000x többet ér mint facebookon. Azt mondtad bulizós, egy buliban menj oda hozzá pl. vagy valami

2015. okt. 2. 21:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:DD
2015. okt. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!