Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írják rá egy lányra aki tetszik nekem de ő azt se tudja rólam hogy letezek?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolánkban akintetszik nekem de nem tudom, hogy hogy írjak rá, mivel nem igazán ismer.. Ő inkább ilyen bulizgatos típus én pedig nem nagyon voltam még jobb bulikon.. Egyébként én 16 ő pedig 17 éves..2015. okt. 2. 17:34
1/8 anonim válasza:
hát, ha ráírni sem mersz egy csajra (aki ezen felül nyilván tapasztaltabb / magabiztosabb az élet rengeteg területén, ha te szobakukac vagy) abból nem sok jót sejtek. Pl. a csajozás első lépése, hogy tököt növesztesz, és lazán kezeled az alapvető emberi dolgokat
2/8 anonim válasza:
Kezdésnek jó ha megkérdezed milyen napja volt. Aztán majd alakulni fog a beszélgetés.
3/8 anonim válasza:
meg ne kérdezd milyen napja volt... ezt a nagyanyja szokta kérdezni.
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek egy sima Csao. Mit csinálsz jó lenne?
2015. okt. 2. 17:45
5/8 anonim válasza:
"szia/heló"
az első benyomás is fontos
6/8 anonim válasza:
Ne azt írd hogy "csao"az cikis:o írd hogy:szia mizu?meg ilyesmi:D
7/8 anonim válasza:
hát ha "azt se tudja hogy létezel" nem javaslom hogy facebookon kezdeményezz nála, mert lehet vissza se fog írni vagy csak 1 szavas válaszokkal le akar majd rázni.
Azt javasolnám hogy mindenképp személyesen beszélj vele, 1000x többet ér mint facebookon. Azt mondtad bulizós, egy buliban menj oda hozzá pl. vagy valami
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:DD
2015. okt. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!