Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelent valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Ma megyek be az órára cucomal mindennel együt. A lány (aki nekem is tetszik) megfogta magát és a nyakam-ba ugrott. Én kihasználtam a helyzetet és én is visszaöleltem. Félénk tipus vagyok tehát kb az osztály fele minket nézzet. Mindig amikor beszélek vele teljesen máshogy viselkedik. Mindig megtudom nevettetni stb,stb.

Hogyan tudnám elhivní hogy találkozzunk ?

2015. okt. 28. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
,,Nincs kedved suli után ( találj valamit ki) ...''
2015. okt. 28. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom. Gondolkodtam. Csak ha esetleg valakinek lene más ötlete.
2015. okt. 28. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi más? ennyire 1xrű ha most ,,rejtett'' üzenetként mondod el neki úgyis észre veszi és a célja mind2 nek ugyan az legalább akkor lássa rajtad hogy van tököd elhívni bátran...
2015. okt. 28. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!