Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerülhetnék ki ebből a szituációból?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok rossz dolog történt velem,minden egyszerre zúdult rám,szóval kicsit rossz a lelkiállapotom.Egyik osztálytársamnak elmondtam a problémáimat,rendes volt és másnap is írt hogy jól vagyok-e és nagyon jól esett a törődés.Majd napról napra azt kezdtem érezni,mintha szerelmes lennék belé.Igazából még sose voltam igazán szerelmes,nem tudom pontosan milyen érzés,de elkezdtem többet érezni iránta.De inkább vártam,hogy lecsillapodjak.Ez pár hónapja volt,ezen a héten megint összejöttek a "jó" dolgok.Igazából még előzőeket se hevertem ki és most még jött hozzá.Most egy másik ismerősöm iránt kezdtem el többet érezni,de igazából már mindenki iránt aki kicsit is törődik velem.Tudom hogy ezen az idő segíthet,de nincs rá valami módszer hogy kicsit lenyugodjak?2015. okt. 27. 13:26
1/3 anonim válasza:
Neked szeretet-, és törődés hiányod van. Az még nem szerelem, és ne is keverd össze. Remélem gyorsan helyre jönnek a dolgaid.
2/3 anonim válasza:
Ez nem szerelem. Csak annyira ki vagy már idegileg, hiányzik a törődés, a szeretet, hogy bárki, aki kedves veled, arra rávetítesz minden érzelmet, ami benned van.
Először a családoddal kéne megbeszélned ezeket, majd közelebb kerülni hozzájuk, mert biztos vagyok benne, hogy otthon sincs minden rendben, ekkora mértékű szeretethiány mellett. Az a gyanúm, hogy te magad adni se tudsz szeretetet kinek. Próbálj rendet rakni az emberi kapcsolataidban. Vegyél kutyát, ismerkedj, barátkozz emberekkel, nyiss a világra, keress hasonló érdeklődésű barátokat, de légy óvatos, mert ha egyszer nem villog majd így a vészjelződ, mint most helyesen, akkor észre sem veszed és egy nagyon rossz kapcsolatban találhatod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!