Hogy kerülhetnék közelebb hozzá?
Szóval elég visszahúzódó lány vagyok és úgy érzem ez az egész ismerkedés vhogy nem az én műfajom
Viszont már annyiszor megszívtam ezzel, h túl későn jöttem rá, h mit szalasztottam el, ezzel a zártságommal.
van egy srác a suliban, aki nagyon rendesnek tűnik, és sztem én is szimpatikus vagyok neki, mivel már többször odajött hozzám, meg ha nem is mellém, de mindig a közelembe ül a suliba és ha csoportmunka van vhogy mindig úgy intézi h egy csoportba kerüljünk. az eddigi beszélgetéseink azonban teljesen tartalmatlanok voltak, csak az órákról meg a suliról beszélhettünk
hogy kerüljek közelebb hozzá? milyen témákat hozzak fel neki, amiből nem az jön le, h nyomulnék rá meg ilyenek?? mert pont azt érzem, h ő sem mer jobban megnyílni.
17/L
Kérdezz rá, hogy suli után nincs-e kedve sétálni egyet? Vagy elmenni egy parkba? Ha belemegy, akkor onnantól kezdeményeznie kell, ha nem teszi, hagyd a fenébe!
Én is félénk vagyok, de bárkit el merek hívni egy talira!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!