Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy hete egy fiú osztálytársam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete egy fiú osztálytársammal állmodtam, azóta pedig nagyon szerelmes vagyok belé, ez mit jelelnt?

Figyelt kérdés

Szóval egy hete álmodtam a sráccal. Álmomban egy buszon ültünk és fogta a csuklóm,de mindkét csuklómon egy-egy kereszt alakú vágás volt. És az is fura h ennek ellenére nagyon boldog voltam h vele vagyok.... Nemtudom ez mit jelenthet. Azelőtt nemm érdekelt a srac de mióta álmodtam vele csak rá gondolok és nagyon tetszik.Ez mit jelent?

Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)

2015. okt. 26. 23:17
 1/7 A kérdező kommentje:
*álmodtam
2015. okt. 26. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Azt hogy nem vagy normális.
2015. okt. 26. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

velem is megesett hogy pozitív álmom volt egy lánnyal és utána érdekelni kezdett

nem lehet erre mit mondani, ez egy fura és megmagyarázhatatlan dolog

2015. okt. 27. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem is ez történt egy éve csak mást álmodtam azóta bejön az a csaj ha érdekel írj privibe
2015. okt. 27. 00:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is volt olyan hogy álmodtam egy fiúval és a kepzeletemben/almomban annyira boldog voltam es annyira szürreális es hihetetlen volt(marmint maga az alom iszonyat jóvolt) az egesz amit álmodtam hogy utana tobb hétig azt hittem szeretek egy fiút de rajottem hogy hülyeség mivel csak az álmomban való boldogságom volt ram hatással vele kapcsolatban:) majd elmúlik:)!
2015. okt. 27. 02:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Nemtudom mi sül ki ebből..majd meglájuk... :)
2015. okt. 27. 08:51
 7/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, de nekem nem tartott sokáig az a "szerelem". Szerintem elmúlik. :)
2015. okt. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!