Az egyik lány osztálytársammal álmodtam, tudat alatt szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Konkrétan azt álmodtam hogy smároltunk,csak azért érdekes mert nem szoktam személyekkel álmodni.2015. aug. 17. 10:49
1/5 anonim válasza:
Így a valóságban nem? Am. Mond el neki mit álmodtál.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát bejön nekem a csaj
2015. aug. 17. 11:06
3/5 anonim válasza:
Megesik. Az, hogy vele álmodsz ilyet nem jelenti azt, hogy szerelmes vagy belé. Szerintem ennek szimplán csak az az oka, hogy tetszik neked.
4/5 anonim válasza:
Csak oda ne állíts elé azzala szöveggel, hogy"hé, nyuszikám, veled álmodtam az éjjel", mert az azonnali bukás.
Óvatosan tapogatózva (átvitt értelemben tapogatózva) mérd fel, hogy ő ne szeretne-e veled álmodni. Mármint akármit álmodni, csak együtt, utána....
5/5 A kérdező kommentje:
Vicces vagy utolsó :D Am jó csaj na,és bejön és tényleg nem szoktam más személyekkel álmodni.És főleg olyat nem álmodtam még hogy egy lány osztálytársammal smárolok :D
2015. aug. 17. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!