Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Már semmit nem értek. Szerinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már semmit nem értek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy lánnyal akibe bele vagyok esve (nála filmeztünk) a film végén hozzám bújt és gondoltam hogy én is hozzá így ültünk 15 percig ami után sajnos hívott anyum hogy 5 perc és ott van értem.Felöltöztem kikísért a lány és gondoltam hogy megcsókolom de mégsem tettem mert eddig azt mondta hogy csak barátok vagyunk... de ahogy hozzám bújt az hittem van valami. megkellet volna csókolnom?

2015. okt. 26. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
legközelebb...
2015. okt. 26. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
már megkérdeztem és azt mondta hogy nem rontotta volna el a pillanatot.... ez azt jelenti hogy ő is akarja?
2015. okt. 26. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen! azt jelenti!Célzás volt :) Hamár ilyeneket csinál következő alkalommal csókold meg aztán írd le mi történt oks? :) sok szerencsét ;)
2015. okt. 26. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi srácok jó majd írok <3
2015. okt. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!