Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki leirná nekem a csókolóz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszi25 kérdése:

Valaki leirná nekem a csókolózás menetét?

Figyelt kérdés
Egyébként ha valakit érdekelne,akkor 14/l

2015. okt. 26. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Ez majd jön magátol

Egyébként fent van a neten, keresgélj :)

2015. okt. 26. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
megtanítsalak? 16/F :D
2015. okt. 26. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Itt is van sok ilyen kérdés :)

Keresgélj

Ez a kedvenc kommentem ilyenkor:

"Megtanítsalak :P" :DDDD

Szerintem a legtöbben a baratjukkal akarjak megtanulni :D

15/L

2015. okt. 26. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
nem kell aggódni én is izgultam kicsit de nem azért mert féltem hanem mert volt egy csaj akivel lehetőségem volt csókolózni és végül is váratlanul ért és minden jól ment
2015. okt. 26. 13:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi mindent,és bocs,de boldogulok,ha kell segitség,akkor majd szólok... :D
2015. okt. 26. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Fuh, nekem nagyon rossz volt.. bekapta a számat, elkezdte rágni a fogam, majdnem megfulladtam, taknyom - nyálam egybefolyt, folyt tovább le a nyakamon, az új pólómat is ki kellett mosni.. róla nem is beszélek :d
2015. okt. 26. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. xDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. okt. 26. 21:34
 8/8 anonim válasza:
100%
engem tökre váratlanul ért..a párom megkérdezte hogy most vagy késöbb. Mondtam neki hogy most, mit sem sejtve :D erre lekapott :D én meg hírtelen azt se tudtam hogy mi van :D utána visszakapta kamatostul :D
2015. okt. 26. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!