Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jelenthet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nálam 1 évvel fiatalabb, alacsonyabb is mint én (ami azért jó mert 156cm vok) és tesóm osztálytársa. One dirrctiont hallgat meg mindenféle szerelmeses dolgot likeol facebookon. Én meg szerelmes vok belé. Tesóm ezt elmondta neki, és azóta úgy vettem észre hogy kerül engem... ha felmek facebookra kilép, nem posztolt ki semmit azóta, és mikor várom hogy feljöjjön, mert rá akarok írni akkor nincs fent, sőt manapság naponta 1szer van fent. És ez nem jellemző rá. Szerintetek lehetséges hogy tudja h rá akarok írni, és nem mer feljönni?
2015. okt. 26. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány eves vagy? :'D

12???

Egyébként lehet a szünetben jobb dolga is van, mint Facebook-on lógni ...

2015. okt. 26. 11:55
 2/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok, ezért is tartom fontosnak a magasságot. És ez a lány nyáron is megállás nélkül facebookozott ugyhogy :s
2015. okt. 26. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
de lehet most elutaztak
2015. okt. 26. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom csúnya vagy, és nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni :d sry bro
2015. okt. 26. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem utaztak el, ma reggel pl anyám elment a cba-ba és ez a lány nézte őt, viszont nem köszönt tehát... nem értem. Csúnya meg nem vagyok mert olasz felmenőim vannak, és emiatt voltak már belém szerelmesek az osztálytársaim. A fiúk utáltak is engem és úgy csúfoltak h olasz táncos
2015. okt. 26. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!