Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú szereles belém de én nem?
En 14 eves lany vagyok es a sulibol egy 16 eves fiuval nagyon joba lettem akibe meg par eve szerelmes voltam. Tavasszal kezdtunk beszelgetni es en vegig csak baratkent tekintettem ra de mindig ugy ereztem h o tobbet akar es en ha kerdezte tolem h talizunk e akkor mindig kitalaltam valami indokot h nem talkozhasaak vele. Ezert egyszer veszekedett is velem h nem erti mi bajom mert o csak baratkozni akar... ( amugy szerintem o nagyon hiszis es barmikor veszekedtunk o kezdte es engem allitott be hibasnak) nyaron is sokat beszeltuk es mondta h talalkozzunk en is akartam volna de kitalalta h menjunk rl vacsorazni egy etterembe. En meg mindig semmit nem akartam tole meg foleg nem akartam etterembe menni mivel 14 eves vagyok meg az tok olyan lett volna mint egy randi... Mondtsm neki h inkabb setaljunk de vegul nem jott ossze ez a tali merg elutaztak. Elkezdotott a suli es volt h szunetek be talalkoztunk minden nagyon jo volt es alakult valami koztunk. Egy alkalommal elmondta h szerelmes belem es en azt mondtam neki h en is erzek valamit iranta meg szeretek vel lenni de nem jelentettu ki h jarunk. Telt az ido de en rajottem h nem vagyok szerlmes be es elmondtam neki h szerintem ez igy nem menne meg nem tudnam viszonozni az erzeseti... Azt akarta h probaljuk meg mert a szerelem nem mindik a kapcsolat elejen alakul ki. Tudtam h nem fog kialakulni mert meg nem is tettszik meg annyira tud aztal idegesiteni h mindig fogni akarja a kezem meg simogatni puszilni ezt ki nem allhatom. Szoval a lenyeg h annyiban maradtunk h nem lesz semmi. Megkonnyebbultem, rengeteget idegeskedtem ezen es gondolkoztam mire rajottem h ezt nem akarom. Ezek utan meg mindig irt de kevesebbet beszeltunk de utana megint elkezdett probalkozni. Annyi felol hallottam h hu hat az a fiu mennyire szeret nagyon szerelmes beled... sajnaltam h elutasitottam meg lehet h dura volram es megint egyre tobbet beszeltunk es fintos lett nekem . Talalkoztunk, telefonon beszelgunk es ha nem lattam suliba vagy nem irt akkor hianyzott. Azt erztem h mar tobbet erzek iranta mint baratsag. Szoval alakult valami szepen lassam de szerintem azert mert nem volt ramenos erre most kitalalta h meglep es eljon egy csokor viraggsl hozzam valamelyik nap. Ez nekem kicsit sok. Nem akarom megbantani azzal h azt mondjam neki h ne jojjon mert nem akarom. Megint zt erzem h nem akarok tole semmit.
Szerintetek mit kene csinalnom? Lehet h csak tulsagosan rafeszulok a dolgokra? Egyebkent nem volt meg baratom nem csokoloztam. Jo lenne mar valaki de nem mindig erzem ugy h o jo valsztas lenne. Nincs tapasztalatom de nem hinnem h igy kene eznem valaki irant akivel egyutt vagyok vagy szeretnek valamit tole. Most nagyon bizonytalan vagyok. Es az a legrosszabbh valamikor ugy erzem szeretnek vele lenni utana pedig torteni valami es nem. Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!