Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belem?

Figyelt kérdés

Van egy osztalytarsam aki egyfolytaban nez valamikor par masodpercig szemezunk de valamikor meg ha ranezek akkor egybol elforditja a fejet.

Vagy ha le kell raknunk a cuccunkat a suliba akkor meg az en taskam melle rakja a sajat cuccat is.Most elkezdtunk valamennyit beszelni eddig nem nagyon beszeltunk csak egymasra neztunk.De amikor elkeztunk beszelni akkor a torkomban ereztem a szivem dobogasat de a fiu nem tetszik meg nem vagyok szerelmes bele csak regebben voltam szerelmes bele.

De kozben meg elvileg tetszik neki egy masik csaj akinek pasija van

Szoval ebben kerem a segitsegetek es normalis valaszokat kerek 15/l

2015. okt. 8. 16:29
 1/2 anonim ***** válasza:

nem értem miért kell kirakni ilyen kis piti dolgokat, ha mindenki kirakná ide hogy ma ránézett egy lány/fiú és szerelmes-e belé sztem összeomlana a gyik szerver..

keress alkalmakat a beszélgetésre és derítsd ki, sztem nem lehet többet mondani

2015. okt. 8. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Fekudj le vele az mindent megold
2015. okt. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!