Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott egy lány nekem. Mit tegyek ha én nem szeretem őt, de nem akarom megbántani?
Szerintem is minnél előbb mondd el neki az igazat. Hidd el sokkal jobban fog neki fájni ha később derül ki és addig reményt adsz neki..
Nekem is volt hasonló történetem.. akkor jött a már megunt duma, hogy 'jobbat érdemelsz'..stb..
Szóval szerintem mondd el neki,hogy te nem érzel iránta semmit..
L
De ba$zki, csak kíméletesen meg kell mondani neki, hogy részedről ez nem így van, miért kell ettől fosni? :)
Rosszul fog neki esni, de nem azért mert megbántanád, hanem az, hogy nem kaphat meg, előbb utóbb túlteszi magát rajta.
Annyira ismerős ez a helyzet:D
Szerintem is mondd el neki, hogy nem jön be. Mert ha szegény bele éli magát hogy lehet valami és utána megtudja hogy mégsincs akkor szegény nagyot koppan.
Persze csak szépen monnd el neki:)
tudod azt kell tenned szerintem hogy:
tudod ez a tipikus szöveg .nem a te hibád hanem az enyém stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!