Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit akar. Szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit akar. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy osztálytársam akivel minden nap beszélünk egész nap facebookon, suliban. Még csak egyszer találkoztunk kettesben valamikor szeptemberben de ő már akkor is tetszett nekem. Mára már beleszerettem ő is szeret de csak barátilag. Sokszor szóba került hogy bejövöek-e neki (ő hozta fel). Mindig csak azt mondogatja hogy lehet. Többször megkérdezte hogy megcsókolnám-e mondtam neki hogy igen. És megkérdeztem hogy örülne e neki vagy hogy hagyná e erre azt mondta hogy lehet.Most lesz a 2. randi elmegyünk moziba arra gondoltam hogy megcsókolom lesz ami lesz. Szerintetek jó öltet? Többször mondta hogy nem akar osztálytárssal járni de azt mondta hogy lehet hogy akar engem. Nem tudom hogy mit akar teljesen össze zavarodtam egyszer igen, egyszer nem. Megcsókoljam?

2015. okt. 23. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a közönség nyomás miatt nem tud dönteni mert tart attól hogy mások megszólják hogy osztálytárssal jár úgyhogy azt mondom csókold.
2015. okt. 23. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerontem is csókold meg. Valóban úgy tűnik, hogy a többiek miatt mondja, hogy "lehet".
2015. okt. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!