Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen igazán szerelmesnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen igazán szerelmesnek lenni? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Én még soha nem voltam szerelmes és lassacskán kezdem úgy gondolni, hogy lehet bennem van a hiba, mert a korosztályom nagy része már érezte. Tetszenek srácok, de semmi több és megfogadtam magamnak, hogy csak akkor jövök össze valakivel ha érzek valami többet is iránta. Ha ti átéltétek már a szerelmet akkor milyen ( és nem közhelyeket kérnék mert nekem ez fontos lenne)?

16/L

2015. okt. 22. 21:53
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ez egy olyan dolog, amit leírni nem lehet... De megpróbálom megközelíteni egy picit.

Egyszer estem igazán szerelembe. Amikor először megláttam, a szívem mintha megállt volna egy pillanatra. Nem tudtam levenni róla a szemem. Rajta járt az eszem egész nap és mindenáron meg akartam ismerni, tudni akartam róla mindent. Mikor közelebb kerültem hozzá, akkor egyre jobban éreztem, hogy nagyon hasonlóak vagyunk egymáshoz. Imádtam minden egyes percet, amikor csak beszélgettünk vagy akár csak a közelében lehettem. Nem volt kínos a csend sem köztünk. Olyan volt minden, mikor a közelemben volt, mintha a felhők felett szárnyalnék a boldogságtól. Annyi mindenen keresztül mentünk! Éjjel-nappal a fejemben járt hangjának a selyme, a szemem előtt lebegtek hatalmas kék szemei. Az idők során változott a külseje: hosszabb lett a haja, a borostáját körszakáll váltotta fel, kevésbé volt formában. Akkor jöttem rá, hogy én igazán, teljes szívemből szerelmes vagyok, amikor mindez nem érdekelt... nem érdekelt, hogy mások szerint már nem néz ki jól, nem érdekelt, hogy 11 évvel idősebb, nem érdekelt senki véleménye.

Szerettem, ami nem is volt teljesen viszonzatlan... csak ebből sosem lehetett kapcsolat. Ez a szerelem még mindig tart...

Számomra a szerelem olyan dolog, ami sosem hal meg. Minden egyes alkalommal, amikor meglátom azt a férfit, hevesebben ver a szívem, édeskeserűség önti el a lelkem. Bár még fiatal vagyok, de legalább tudom, milyen az igaz szerelem.

Minden egyes ember másképp éli meg ezt az érzést. Hát én így. Remélem sikerült segítenem valamit.

17/L

2015. okt. 23. 19:50
 12/14 anonim válasza:

Utóbbi válaszoló vagyok...

Kimaradt még az is, hogy nem csak érzelmileg kötődök hozzá, hanem testileg is. Kívánja Őt minden egyes porcikám.

2015. okt. 23. 19:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm minden válaszolónak sokat segítettetek.

Lenne még egy kérdésem. Szerintetek lehetséges az hogy senkit nem fogok szerelemből szeretni? Mert még hasonlót sem éreztem. Tetszettek fiúk de egyáltalán nem komolyan csak jött az egyik a másik után.

2015. okt. 26. 19:20
 14/14 anonim válasza:
#13 : Érezni fogsz! Semmivel sem vagy elkésve. Teljesen normális, ha 16 évesen nem érezted még a mindent elsöprő szerelmet. Ne keseredj el, biztosan érezni fogok és meg fogod találni.
2015. nov. 28. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!