Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti ezt el tudnátol viselni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt el tudnátol viselni?

Figyelt kérdés
A lènyeget leírom. Van egy barátom 18 éves. Én és a családom se vagyunk gazdagok na de az alapvető dolgok nálunk azért meg vannak. Elmentem a barátom családjához. Hát nem hittem a szememnek. A keritésük is össze volt tákolva na de amikor megláttam hol él... be vakolatlan külsőleg a ház.meg belülről mèg egy szobán sincs vakolat.. benti wc nuku. Kinti van de azis kb lassan szétdől. Központi fűtès nincs. 1 kályha van kb 5 "helységre" ajtó egyiken sincs csak függöny szerűségek. Fürdőszoba sincsen. Hát ez hihetetlen pedig amugy egy igényes fiú. Minden kb tönkrement bútoroktól kezdve az ajtò. Ti mit tennètek a helyembe? Nem tudom hogy döntsek vele kapcsolatban. Amugy hárman laknak ott.. kérlek titeket aki válaszol irja le azt is hogy fiú vagy lány .. mert igazábol az èrdekelne hogy más lányoknak menne az hogy együtt marad -e vele igy. Ja meg kort még.
2015. okt. 22. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a körülmények igénytelenek, nem tudom.. Vannak alapvető dolgok, amik szükségesek egészségügyileg is. Nagyon kényes a helyzeted, nem tudom mit tennék. Persze függ a kapcsolat komolyságától is. 17/F
2015. okt. 22. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én fiúként azt mondom, hogy ne szakíts vele! Csak max akkor ne menjetek hozzá. Azért ne szakítsatok, mert nem feltétlenül ő tehet arról, hogy ekkora szegénység van náluk. Lehet, hogy a szülei nem tudtak bánni a pénzzel, tehát szerintem a házuk állapota nem feltétlenül a fiú igényességé n és anyagi helyzetén múlik.
2015. okt. 22. 16:53
 3/6 anonim válasza:
100%

Elég felszínes vagy,ha elhagyod a barátod azért mert a családjával rossz körülmények között él.Akkor képzelem mennyire vagy szerelmes belé.Nem találok szavakat,hogy ez hogy lehet kérdés.És ha pl.kiderülne később hogy beteg?Akkor is kiírsz valami ilyen kérdést,hogy otthagyd-e ?Szánalmas,nem kell pasi neked amíg ennyire nincs helyén az értékrended.

19L

2015. okt. 22. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát azt még le is szarnám h nincs bevakolva de h budi fürdö nincs meg ajtó az nálam kib@$z@ a biztositékot f19
2015. okt. 22. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

na ez is erősíti azt a bizonyos tézist

még 1fiútól se hallottam/olvastam h fontolgatja a csaja szegénysége miatt a szakítást

bezzeg hány lány problémázik ilyenekkel

ez olyan akkor már csak a márkás ruhákat hordjad mert hát ügye nem az számít hogy h néz ki vagy h milyen jó hanem a márka

egyszerűen nem hiszem el h ez a mérvadó (és nem arról van szó ahogy írtad h suttyó vagy igénytelen, nem tisztálkodik) és most mi van? előbb még szerelmes voltál belé de megláttad a házukat és puff megszűnt?

2015. okt. 22. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mst neked nem rohadtul mindegy, hol lakik? Ő ettől mennyiben más? Lakhatna jobb házban is, annak sem ő kereste volna meg az árát. Ha nem tetszik neked a ház, ne ott találkozzatok, és kész. Komolyan nem értelek. Vagy esetleg attól félsz, hogy barátnőkkel szemben lesz ciki? Az téged minősít.

29/F

2015. okt. 22. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!