Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet meg az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet meg az életben esélyem nála?

Figyelt kérdés
Nos van egy leány, kit mar elég régóta ismerek. Pontosabban, mar 5. Éve osztálytársak vagyunk. 5.-6. Osztályban meg nem érdekelt az ellenkező nem, viszont hetedikben mar igen.Mint írtam is kérdésem elején, van egy leány az osztályomban akire ekkor figyeltem föl.Elkezdtem beszélgetési szituációkat kialakítani, sikerrel, ugyanis akkor sokat beszélgettünk ahhoz képest h nem túl régóta ismertük egymást.Majd ezután jött egy rossz időszak, megtudta h tetszik nekem, ezután kitaszított baráti köreiből s hasonlók .Viszont az utóbbi időben ( most 9. Osztalyba járunk) ujra elkezdtünk beszélgetni, és van, hogy O ír rám. Nem mellesleg mind a ketten azonos sportot, taj futást uzunk. Nem tartom magamat külsőleg vonzónak, de általában komolyan viselkedek, de azért sokszor szorakozom egy kettő dolgon.Az eszem mindig azt mondja amikor a telefonomon a Messenger folszolal, hogy biztos nem ő ír rám, de sokszor a lelkemnek van igaza, mivel a lelkem mindig ugy gondolja, hogy O irt rám.. Nincsen túl sok barátom, nem vagyok népszerű . Szerintetek van meg egy szemernyi esély arra, hogy talán meg kapcsolat is legyen belőle? Avagy esélytelen?Szerintem nincs sok esély ra, de kiváncsi vagyok velemenyetekre.

2015. okt. 20. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor az ember itt kér tanácsot, akkor veszik el az ügy. Ne írj ide többet ilyesmi kérdést, ha elfogadsz egy tanácsot. Az emberek ilyenkor annyi negativitást szabadítanak rád, hogy vége.
2015. okt. 20. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a ha telleg akarod a dolgok akkor tegy meg mindent es kuzdj ne add fel konnyen a dolgot.
2015. okt. 21. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:

tudom,hogy a lényeget ragadtam ki a sztoriból,de én messengeren mindenkit lenémítottam,csak azt a srácot nem,aki nagyon bejön...és olyankor olyan boldog vagyok amikor pittyen egyet:3

Amúgy meg kezdeményezz!:) ha nem esik le neki,hogy még mindig bírod,akkor most leesteted(?:D) helyette:))

hívd el találkra,aztán a többit a sors írja:3

15/L

2015. okt. 22. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
A stílusod, és a beszédmodorod nekem abszolút nyerő:D kevés ember fogalmaz így:D
2015. okt. 22. 20:30
 5/5 A kérdező kommentje:

#1 Mar találkoztam ezzel sajnos

#2 Mindenképp megpróbálom

#3 Köszönöm tanacsod, elgondolkoztam rajta, hogy en is megcsinálom e remek megoldást :)

#4 Ennek örülök, nem sokan mondtak meg, konkrétan senki. :)

2015. okt. 22. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!