Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most féltékenység?
Figyelt kérdés
Az osztályomban 4 lány van (ha én nem vagyok benne 3) és egy fiuról van szó. Őnekik az túl kicsi (mert hát ők már 170-80 körül vannak ő meg 150 közt) és mindig csezsegetnek hogy én mit akarok vele (pedig én is 150 vagyok) de még az az idegesítő, hogy amikor előttem vannak, nagyvalakik, amott meg szerelmesen beszélgetnek vele.. Féltékeny lennék? Úgy érzem megölném őket! A fiu sose megy oda hozzájuk, csak a lányo hozzájuk, és mindig énróllam beszélnek.. Talán.. nem.. nem tudok mit gondolni. Mi az oka ennek? Egyébként a 3ból 1 tudja hogy szeretem és szerintem összedolgoznak, hogy elvegyék tőllem. Mit tegyek, esküszöm emgölném őket ha vele látom! Előre is köszönöm!!2015. okt. 18. 21:18
2/2 A kérdező kommentje:
Mire kérdezzek rá?
2015. okt. 18. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!