Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnek be a fiuknak?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék ugymond változtatni magamon?(tudom h nem jo de ne nagy dolgokra gondoljatok!) pl.: bátrabb v nem tom ilyesmi.. [ ha bármit is segít: rövid a hajam, nagyon nagyon sovany vagyok, 160cm magas,es 12 eves] előre is köszi😊2015. okt. 18. 20:16
2/9 anonim válasza:
12 évesen ne agyalj,pláne ne aggódj ilyen dolgokon! Még csak most fog kialakulni a személyiséged (reméljük jó irányba :) az alakod is változhat még,de mindenkit önmagáért kell elfogadni,szóval fel a fejjel :) 15/L
3/9 anonim válasza:
12 évesen minek akarsz te bejönni a pasiknak? Max egy helyiségbe... gyerek vagy még, menj játszani ne a pasikkal foglalkozz, nagyon rá érsz még.
4/9 anonim válasza:
Ha van kedved ismerkedni akkor irj rám.
15/f
6/9 A kérdező kommentje:
Így is halálra szivatom őket..😂😜
Masodik:
Köszi jol esett.. De ha van valaki aki nagyon tetszik?! És én eléggé ugy tünik h senkinek se tetszem igazan!😞
Es valakinek esetleg van olyan ötlete mint h pl. Legyek bátor vagy valami ilyesmi ?
2015. okt. 18. 20:28
7/9 anonim válasza:
Irj rám és beszélgethetünk. Adhatok pár tanácsot.
15/f
8/9 anonim válasza:
12 évesen még ne foglalkozz a fiúkkal, hidd el, lesz velük elég időd foglalkozni majd középiskolában.
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom de reménytelen :D
2015. okt. 18. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!