Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert jo az a fiuknak ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jo az a fiuknak ha minden csajjal ugy viselkednek mintha a baratnoi lennenek?

Figyelt kérdés
Olelgeti meg stiroli oket. De ugy hogy mindenki latja. Meg az is akit az elobb olelt meg. Miert jo ez? Nem lenne jobb ha egyet kinezne maganak es azzal probalna osszejonni?
2015. aug. 7. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért barátot nem szabad ölelni

Meg nézni szabad nem?

2015. aug. 7. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valaki lője már agyon ezt a 30%-os barmot....

Egyébként, én nem viselkedem úgy minden lánnyal :) Csakis azzal vagyok ilyen akik tetszik és szeretnék vele lenni ^^

2015. aug. 7. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azért szoktam lány ismerősöket ölelgetni mert egyrészt tetszenek, és jó érzés a közelében lenni a másrészt meg azért mert nekem is szükségem van egy kis szeretetre, törődésre...

Nézni meg minden férfi megnéz minden nőt/lányt. Még a legocsmányabbakat is fel szoktuk általában mérni. De szerintem a lányok is ugyan ezt csinálják.

2015. aug. 7. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért az jobb lenne ha bunkózna velük és erőszakosan fogdosná?

Örüljünk neki hogy szeretik egymást az emberek.

Már aki...

2015. aug. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!