Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön (14 éves ,1 hónapja ismerem, osztálytársam) és nem tudom mit vegyek szülinapjára..4-5000 ft szerintetek elég? vagy több pénzt tegyek bele ? (a kérdésre adjatok választ.Mondták sokan h ne járjak osztálytárssal,de én szeretem őt... ) a válaszokat előre is köszi.2015. okt. 17. 15:13
1/6 anonim válasza:
Nem a pénz számít. Adj olyat ami a szívednöl jön, derítsd kj miket szeret..
2/6 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az első mondta. Derítsd ki mit szeret :) Mi az amire esetleg vágyik.. vagy ha megoldható próbáld te magad elkészíteni az ajándékot + mellé akár vihetsz neki virágot is ha szereti ^^
3/6 anonim válasza:
Vegyél neki play doh gyurmakészletet.
4/6 anonim válasza:
A szünetmentes tápokat mindenki szereti
5/6 A kérdező kommentje:
a válaszok fele volt értelmes kb. :D azért köszi a válaszokat..
2015. okt. 18. 15:29
6/6 anonim válasza:
Remélem az enyém ide tartozott. Egy rózsaszín szünetmentes táp minden csajnak az álma. És ha zárlatos lesz, akkor szó szerint le is veheti a lábáról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!