Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik (kb. 1 hónapja ismerem,osztálytársak vagyunk,én 15 ő 14 éves) és nem tudom mit vegyek szulinapjára... ötletek ? lehetőleg értelmes válaszokat...7000 ft a keretem..2015. okt. 13. 17:48
1/4 anonim válasza:
hát figyelj.elsőnek sokat beszélgess vele.de elég neki egy csoki meg egy plüssállat a lányok azokat szeretik.
gondolom 9.-esek vagytok.
de figyelj osztálytárssal ne gyere össze ezt ajánlom neked mert hidd el szörnyű lsz.
Én is így voltam kedveltem egy lányt (osztálytárs) ismerősök mondták h ne mert nagyon rossz lesz utána.
Én nem hallgatom rájuk, összejöttem vele egy hét után szakítottunk és most kb alig beszélünk egymással más palija is van már aki szuintén osztálytárs.
Könnyen megufogod unni egésznap láttad melette vagy majd még mentek is valahova.
Szerintem ne gyere vele össze de nem szólok bele az életedbe.
2/4 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk!
Ezt tanuld meg.
3/4 A kérdező kommentje:
biztos nem unnám meg (1hét után biztos nem szakítanék vele.. még csak a kozelebe se ulok.. ő a barátnőivel én meg a haverjaimmal vagyok el suliba) ... 10 perces szünetek vannak (van h 5 ) semmire nincs idő... és ha van is azt haverokkal toltom.. vele suli utan szoktam csak beszelni.. lekisérem buszmegbe stb. de már nekem is mondták sokan h osztálytárssal/munkatárssal nem járni.. de en nem birom ki nelkule :/
2015. okt. 13. 22:51
4/4 A kérdező kommentje:
*szabad
2015. okt. 13. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!