Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel akkor ismerkedtem meg amikor még volt barátom.Jóba lettem vele és elmondta hogy szeret engem de úgy tényleg, és hogy nem lesz neki még egy ilyen lány a életében.Ekkor már tudtam hogy szakítani fogunk a barátommal (nem emiatt,azért mert nem foglalkozott velem)

Miután szakítottunk elutasítottam a fiút aki tényleg szeret engem, de egyszerűen nem tudom miért. Most így hogy tudtam gondolkodni rájöttem hogy hiányzik és megakarom vele próbálni,de neki most van barátnője. El szeretném neki mondani hogy tudom hogy elcsesztem és hogy rosszul döntöttem de egyrészt félek hogy már esetleg nem szeret, másrészt meg ha még érez irántam valamit akkor nem akarom elrontani neki a kapcsolatát.

Ha voltatok már hasonló helyzetben akkor ti mit csináltatok és mi lett az eredménye?Vagy ti mit tennétek? Köszönöm a válaszokat

2015. okt. 16. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha azt mondta, hogy "nem lesz neki meg egy ilyen lány" akkor eleg erosek az erzesei. Figyelj, ha neked is sokat jelent, beszelj vele...aztan meglatjatok hogy alakul.
2015. okt. 16. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:
én is úgy vagyok vele hogy elmondom neki,de a barátnője szereti Őt és nem akarom elrontani a kapcsolatukat.
2015. okt. 17. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy a barátnője szereti de nem biztos hogy a fiú úgy szereti a barátnőjét mint ahogy téged ;)
2015. okt. 27. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!